Filmski i muzički festival u Studenstkom gradu - ulaz je besplatan

U Domu kulture Studentski grad održava se peti festival muzičkog dokumentarnog filma. U takmičarskom delu biće prikazano 15 filmova. U sredu, 23. septembra na programu festivala je svetska premijera filma o jugoslovenskoj grupi "Indeksi" i to na dan rođenja Davorina Popovića.

Na ovom festivalu publika će moći da pogleda filmove čija je tema muzika, a pored takmičarskog tu je i revijalni deo gde će posetioci moći da pogledaju filmove sa sličnom tematikom iz svetske produkcije.

Organizovane su tribine, promocije muzičkih knjiga i koncert.

„ U Domu kulture Studentski grad,  22. septembra počinje peti po redu 'Dok en ritam' festival. Prvi film će biti iz domaće produkcije gde grupa Repetitor nastupa u CZ -u, a posle otvaranja je revijalni film o Džimu Maršalu, fotoreporteru koji je slikao 'Stonse' i Dejvida Bouvija. Festival traje do 25. septembra", istakla je Sandra Rančić, osnivač i umetička direktorka festivala.

Takođe ističe da će biti prikazano 15 takmičarskih filmova, od toga 13 premijerno u Srbiji, a 23. septembra biće premijerno prikazan film o grupi Indeksi, na dan rođendan Davorina Popovića.

Ulaz je besplatan, a ispunjeni su svi uslovi epidemiološke zaštite.

„Dom kulture Studentski grad ima sreću da ima nekoliko otvorenih scena, a za ovaj festival otvorićemo i novu scenu koja se nalazi u našem parku. Svim našim posetiocima se meri temperatura, bezbedna je udaljenost i ukoliko bude gužve moraćemo da nosimo maske", istakao je direktor Doma kulture Studentski grad Boris Postovnik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво