Zanimljiv vikend u Botaničkoj bašti

Jedna od najlepših vinsko-muzičkih manifestacija „Wine Garden“, po drugi put biće održana u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ 19. i 20. septembra od 12 do 20 sati.

Zbog nemogućnosti održavanja velikih koncerata, Botanička bašta, koja se prostire na pet hektara, biće podeljena na četiri muzičke zone u kojima će od 13 do 19 sati biti održani akustični koncerti koji će upotpuniti uživanje u prirodi i vinu. 

Nastupaće akustični bend Hot Club of Belgrade, koji svira džez obrade popularnih pesama i džipsi-sving muziku, kao i gudaški kvartet Crystal Strings, koji će izvesti evergrin hitove, stranu pop muziku u energičnim aranžmanima, kao i obrade filmske muzike u prostoru kod Staklene bašte.

U drugoj zoni posetioci će moći da uživaju u magičnom zvuku gudačkog trija "A Corda", koji će izvoditi najlepša dela klasične muzike. Na trgu kod fontane će se igrati sving, a svoje umeće će pokazati plesači plesne škole  "Swing n Roll", dok će na jednom od travnjaka nastupati i ulični svirači.

Posetiocima će biti ponuđen i bogat izvor vina, a predstaviće se više od 30 vinarija iz Srbije i inostranstva. 

Kako bi užitak u degustacijama vina bio potpun na ulazu će moći da se iznajme staklene vinske čaše, a depozit će se vraćati uz povratak neoštećene čaše. 

Osim vina posetioci će moći da degustiraju i razne vrste sireva. Ovogodišnja manifestacija biće organizovana u sajamskom stilu uz velike mere opreza.

Štandovi će biti postavljeni na razdaljini od 10 metara, a posetioci će biti usmeravani kako bi se održala distanca.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji una biletarnici Botaničke bašte i preko tiket servisa tickets.rs, DD Tickets i Gigs Tix, a na dan održavanja događaja na ulazu.

Manifestaciju su podržali: Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Privredna komora Srbije i Botanička bašta „Jevremovac".

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара