Nastupe di-džej zvezda u Egzitovoj Dens areni pratite onlajn od 3. do 5. septembra

Program iz čuvene „Dens arene“ festivala „Egzit“ biće uživo prenošen od 3. do 5. septembra na zvaničnom sajtu festivala, kao i putem stranice na „Fejsbuku“.

Kako je „Egzit“ ovog leta, kada slavi jubilej 20 godina postojanja, morao biti pomeren za sledeću sezonu 2021, organizatori su se odlučili barem za internet prenos nastupa velikih di-džej imena kroz četiri noći.

U rovu „Egzitove“ čuvene „mts Dens arene“ uveliko je krenula izgradnja bine Life Stream, a prvi i ujedno poslednji put kompletna lokacija pozornice će biti drugačije konfigurisana, što ukazuje na premeštanje bine na brdo preko puta njene uobičajene pozicije.

Više od 500 kubika bine priprema tim od 50 ljudi tokom 10 dana kako bi početkom sledeće nedelje Arena bila spremna za audio i video-probe tehnike, a onda i za same izvođače, dok produkciju Life Stream-a realizuje koncertna agencija i najveća rental kompanija na Balkanu – „Skaj mjuzik“.

Audio i vizuelna produkcija posebno je adaptirana i dizajnirana za ove prilike prenosa, a samo će rasveta koristiti više od 300 uređaja najnovije generacije.

Projekat se gradi na istom mestu gde se „Egzit“ održava već dve decenije, dakle na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, u saradnji sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, najvećom humanitarnom organizacijom na svetu.

U četiri večeri za publiku širom planete nastupiće globalne i regionalne muzičke zvezde koje na Tvrđavu uživo dolaze, dok će se manji deo pojaviti virtuelno na specijalnom ekranu.

Žive nastupe su potvrdila jaka imena di-džej univerzuma: tehno kraljica Šarlot de Vit, Ben Klok, Marsel Detman, a preko ekrana će nastupiti redovni gost „Egzita“ Karl Koks, dobitnik Gremija Pol van Dajk i jedna od najvećih di-džej zvezda danas Nina Kravic.

U Novi Sad stižu i Di-džej Tenis i „Satori lajv Ofenbah“, Burak Jeter i Mahmut Orhan, Ece Ekren, kao i regionalni izvođači Marko Nastić, Lag, Ilija Đoković, Coeus, „Spejs moušn“ i „After afer“ u specijalnom setu sa Kristijanom Molnarom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије