Čolin kragujevački koncert ipak sledeće godine

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom koronavirusa, planirani koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu pomeren je za 19. jun 2021. godine (20:00) u prostoru „Kneževog arsenala”.

Uprkos ogromnoj želji da koncert, prvobitno planiran za 20. jun, ipak bude održan 22. avgusta, kovid 19 je prisilio organizatore da preispitaju tu odluku i da se, vodeći pre svega računa o zdravlju posetilaca, odluče na nepopularan korak i odlože koncert Zdravka Čolića. 

Svesni da planirani spektakl u jedinstvenom prostoru istorijskog „Kneževog arsenala", fabrici municije iz 19. veka, ne bi mogao biti ostvariv kako je zamišljen ove jeseni i zime u dvorani, jedina ispravna odluka je odlaganje za narednu sezonu na otvorenom, odnosno za 19. jun 2021. godine, naveli su organizatori.

Važno je da sve ulaznice kupljene za 20. jun i 22. avgust ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ko želi može da ostvari i povrat počev od 1. avgusta.

Za povrat karata kupljenih preko Tiket vižna, ulaznice kupljene onlajn treba poslati na adresu office@tickets.rs. Za ulaznice kupljene na prodajnim mestima Tiket vižna, povrat je moguć na Blagajni tržnog centra Ušće.

Ulaznice kupljene na Tiket vižn prodajnim mestima van Beograda treba poslati na  office@tickets.rs uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Povrat u Kragujevcu ide preko prodajnih mesta u „Da Gama Travelu" i Domu omladine Kragujevca.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 02. avg 2020, 16:25) - anonymous [neregistrovani]

sve narodne pesme

pesma je ok samo toliko, dajte jos neko narodno kolo hvala