Ovakav rođendan još nije slavio - Ringo Star i onlajn žurka

Bubnjar "Bitlsa" Ringo Star slavi 80 rođendan, a kako već 11 nedelja nije izašao iz kuće u Los Anđelesu jer mu je socijana distanca imperativ, proslavu pravi na "Jutjub" kanalu - u pitanju je humanitarni koncert.

Kako kaže i danas mu nedostaju njegova neprežaljena braća Džon (Lenon, ubijen u decembru 1980) i Džordž (Harison koji je izgubio bitku sa rakom 2001), ali će zato Pol (78) biti tu. 

Koncet će biti na zvaničnom kanalu Ringo Stara.

Početak je 8. jula po srednjoevropskom vremenu u 2.00.

Čestitke su stigle sa svih strana, sa Međunarodne svemirske stanice, ali i od bivšeg bubnjara Bitlsa Peta Besta koga je Ringo zamenio pre nego što je grupa stekla ultra globalnu popularnost.

Biće to kombinacija kućne svirke i materijala koji do sada nisu objavljeni, a nastupiće i Šeril Krou, Geri Klark Džunior i Ben Harper.

Star će u program uvrstiti i With a Little Help From My Friends, koju je snimio prošle godine sa "Ell star bendom" čiji je osnivač.

Star, koji živi u Los Anđelesu kaže da se oseća kao da su mu 24, prenose američki mediji.

Sebi je poželeo da doživi stotu i da i tada svira bubnjeve u koje se zaljubio kao tinejdžer kada su mu u bolnicu gde se lečio od tuberkuloze doneli jedan na poklon.

Dugovečnost i energičnost kako kaže duguje tome što on i njegova supruga "ne jedu gluposti već brokoli i borovnice".

Ringo je nedavno objavio album Grow Old With Me, na koji je uvrstio i jedan neobjavljen Lenonov snimak. Tim povodom je dodao "Džon je još u mom životu. On mi je darovao taj album".

Razočaralo ga je što je pandemija odložila i turneju njegovog novog benda ali i za avgust 2021. premijeru dokumentarnog filma o "Bitlsima" koji je željno iščekivao. Film o slavnoj liverpulskoj četvorci osmišljen je kao alternativan pogled na čuveni album benda iz 1970. "Let It Be".

Dodaje da mu je socijalna distanca imperativ i kada je sa porodicom i kada šeta psa, da se trudi da bude produktivan.

Kada smo zajedno i jedemo, deca su za jednim stolom, ja za drugim, prijatelji za trećim, rekao je on i dodao da mu ne smeta što je stalno kod kuće, jer ima sobu za vežbanje koja ima odličnu akustiku, i drugu umetničku.

Mada, dodaje da mora da prizna da mu je u maju baš bilo tesko, jer je sve odjednom stalo.

Činilo mi se da kraja nema, rekao je Star koji u šali kaže da će sledeće godine, 80 jubilarni rođendan proslaviti kako dolikuje.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво