Aleksandra Radović je pevačica godine

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, jedna je od najpriznatijih izvođača i autora na našim prostorima. Sa tim su saglasni i slušaoci "Naksi" radija, koji su je izglasali za pevačicu godine, u trenutku kada njen album "Predvorje živote" u izdanju PGP-RTS-a postiže značajne uspehe.

Iako je konkurencija bila jaka, slušaoci Naksi radija izdvojili su Aleksandru kao najbolju među najboljim ženskim vokalima iz celog regiona. Svoj zvezdani status, Aleksandra je utvrdila ove godine objavivši novi album, sa koga su se izdvojili hitovi: Ne Hvala, Živim Bol, Anuliran, Gde ćeš ovu noć.

"Meni su najdraže one nagrade koje dolaze od publike. Hvala mom divnom Naksi radiju, najpre na nominaciji u četiri kategorije, hvala mojoj divnoj publici i svima vama koji ste glasali za mene u kategoriji "Pevačica godine" i na toj nagradi koja će doneti još jednu novu radost u moj poslovni život. Hvala svima vama na ljubavi i na pažnji svih ovih dvadeset godina, koliko se slušamo, trajemo zajedno i volimo", izjavila je Aleksandra Radović.

Glasanje za ovu nagradu trajalo je mesec dana, a pored Aleksandre Radović Naksi Zvezdu po izboru slušalaca poznatog radija, dobili su i Zdravko Čolić, Severina, Sergej Ćetković, grupa Crvena Jabuka i Nevena Božović.

Aleksandra Radović je bila nominovana i u kategorijama pesma godine za Ne Hvala, za album godine "Predvorje života", za saradnju godine sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, i za pevačicu godine, gde je i odnela pobedu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 02. jul 2020, 21:23) - anonymous [neregistrovani]

Bravo

U potpunosti zasluzuje prije svega skolovanim pjevanjem,koje je fantasticno a i cinjenicom da se radi o zeni koja je normalna u svakom pogledu
Pozdrav iz republike srpske.

(četvrtak, 02. jul 2020, 18:07) - Neko iz mase [neregistrovani]

Samo primjećujem!

Ipak većina našeg naroda ma sluha za kvalitetne pevače i kvalitetnu muziku,Bravo!