„Molitva“ sa pustih beogradskih ulica otišla u svet

Posebna čast u okviru programa koji je emitovan umesto finala 65. „Evrosonga“ pripala je RTS-u i evrovizijskoj pobednici Mariji Šerifović koja je na poziv Evropske radiodifuzne unije snimila spot za pesmu „Molitva“ na pustim ulicama Beograda. Pohvale stižu sa svih strana.

Marija Šerifović, pobednica „Evrosonga“ 2007. godine, zajedno sa timom koji je snimio poseban spot za potrebe šou-programa "Europe Shine a Light", poslala je poruku podrške borbi protiv koronavirusa. 

Dobro poznati taktovi naše pobedničke pesme sa pustih ulica srpske prestonice stigli su do gledalaca širom Evrope i sveta. Pogledajte još jednom zbog čega pohvale za spot stižu sa svih strana.

broj komentara 12 pošalji komentar
(ponedeljak, 18. maj 2020, 11:03) - anonymous [neregistrovani]

Професионалац

спопт урађен са мером, стилски уједначен, непретенциозан, и са нескривеном поруком:"... само нам је молитва остала". Браво и хвала.

(ponedeljak, 18. maj 2020, 10:30) - anonymous [neregistrovani]

Perfekt

Super sve...

(ponedeljak, 18. maj 2020, 09:57) - anonymous [neregistrovani]

Molitva...

Parni Valjak i Dado Topic, da li je neko mozda tu pesmu slusao, jezim se.....

(ponedeljak, 18. maj 2020, 09:42) - anonymous [neregistrovani]

Socijalna distanca

A je li podneta prijava za nepostovanje socijalne distance protiv muzicara u spotu? Posto je nisu se udaljili jedan od drugog od naj manje 1,5 metar, a lepo se vidi.

(ponedeljak, 18. maj 2020, 00:36) - anonymous [neregistrovani]

@ Srđan

Odličan komentar, ali nažalost stvar je unapred osuđena na neuspeh. Naime, šansa da ne idu na Evroviziju manja je nego da slon visi sa litice okačen surlom o belu radu (Bellis perennis).

(nedelja, 17. maj 2020, 22:26) - anonymous [neregistrovani]

eurosong 2007

Te dve pesme je glupo i porediti, zna se sta je dobra muzika.

(nedelja, 17. maj 2020, 21:56) - Nenad Melburn [neregistrovani]

Majko mila ....

Slušam ovo po ko zna koji put u vozu koji me kroz hladnu Melburnsku noć vozi na posao i ponovo me podilaze zmarci, a u grlu se okuplja neka čudna grudva....!!! Kako ono beše.... od ovoga moze da se rikne!!!

(nedelja, 17. maj 2020, 21:26) - anonymous [neregistrovani]

eurosong 2007

Bravo Marija, zao mije sto nas vise nisi predstavljala na ovom takmicenju, sa tvojim repertoarom bila bi sigurna pobeda.

(nedelja, 17. maj 2020, 21:25) - anonymous [neregistrovani]

Razvalili

OGROMNO BRAVO za ekipu koja je snimila ovaj spot. Fenomenalno, prejako, ostao sam bez reči! To je način na koji treba da šaljemo poruke u svet.

(nedelja, 17. maj 2020, 21:15) - Srđan [neregistrovani]

Uporediti

Ja bih sada zamolio onoga ko je Hurricane - Hasta La Vista stavio u razmatranje za ovo takmičenje, da uporedi tu pesmu sa Molitvom. Da uporedi izvođače, izvedbu, estetiku, melodiku i šta se već sve poredi, pa da nam svima kaže šta sada misli o svom izboru. Da li će neko, nakon trinaest godina, za pesmu Hasta La Vista reći ovo što je sada rečeno za Molitvu. Treba pažljivije da biramo pesme za ovo takmičenje, treba da biramo lepe i melodične pesme.