Nije kod "Frajli" sve ljubavno ima malo i bećarluka

Marija Mirković jedna od članica grupe „Frajle“, boravi u Zagrebu, gde se sprema za nove nastupe.

Putem Skajpa uključila se u program Beogradske hronike i kao reporter ispričala kako je u Zagrebu i šta u planu imaju "Frajle".

„U Zagrebu je super, vreme je sunčano i život se posle zemljotresa, koji je oštetio centar grada, polako vraća u normalu. Što se tiče samog virusa mislim da je ovde sve sada uredu. Ljudi su počeli normalno da funkcionišu, krenule su saobraćajne gužve i sve je kao ranije", rekla je Marija Mirković .

Koncerti grupe "Frajle" su pomereni, da li ste u kontaktu, da li ste vežbale?

„Jesmo, samo je problem vežbanje putem socijalnih mreža, zbog interneta, sve kasni. Snimile smo za zabavni program numeru Za milion godina. Koncerti koji su trebali da se održe u Kombank dvorani pomereni su za 22, 23. i 24. oktobar, a karte važe za te datume", istakla je Marija.

Čiju pesmu privatno najčešće pevaš ovih dana?

„Slušam pesme na jezicima koje uopšte ne razumem, a ne znam zašto. Svaka od nas trudi se da napiše nešto novo, da kada se vratimo imamo nešto novo. Kako vreme ide tako se i mi menjamo, menja se i naša muziku, tu smo u pop muzici", dodala je Marija Mirković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво