"Čarobna" Nina iz Sidneja šalje novu pesmu

Sećate li se Nine (Danica Prodanović), predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije 2011. godine u Nemačkoj? Tada je pevala pesmu "Čaroban", imala je 22 godine i očarala nas rešenošću da bude obična devojka koja posvećeno studira farmaciju i jednako voli muziku...

U međuvremenu je završila doktorske studije imunofarmakologije, živi već osam godina sa suprugom u Australiji, a od septembra prošle godine je i mama dečaka Vida.

Muzika je oduvek njena velika ljubav i na njenom Jutjub kanalu mogu se čuti najrazličitija izvođenja poznatih pesama, a neretko objavljuje i autorske, poput numere Nemoćna koju je juče objavila. Nismo te zaboravili, Nina.

"Pesmu sam napisala pre nekoliko godina i presrećna sam što je konačno završena i što je došla na vaše male ekrane! Hvala Filipu Vujiću, bez tebe ovaj san ne bi postao stvarnost (i to kakva!) - ali, tek smo krenuli, zar ne?! Hvala Veljku Prodanoviću, mojoj kreativnoj i životnoj podršci - ovoga puta se baš igrao sa video produkcijom i stvorio magiju! Pesma je tu da vas obraduje u ova čudna i naporna vremena, tako da uživajte u slušanju (i gledanju) i jedva čekam da čujem utiske", poručila je Nina.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво