Darko Rundek i pesma za večeri u samoizolaciji

Muzičar Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novi singl i lyrical video "Unutarnji glas", kao najavu predstojećeg dvostrukog EP-a "Brisani prostor".

"Evo pjesme za večeri u samoizolaciji. Zove se 'Unutarnji glas', a mogla bi se zvati i 'Covid Covid Night'. Pogodna je za slušanje u lupu... Ostanimo doma, makar proljeće nas mami. Melankolija je majka radosti!", poručuje Darko.

"Unutarnji glas" nastao je kao saradnja Rundeka i basiste Ekipe Roka Crnića, koji je bio zadužen za reči i video za pesmu.

Posle Jutjub i digital singlova Barbara i Pješčane oluje, dvostruki EP Brisani prostor (izdavači Menart i Long Play), biće prvo diskografsko izdanje Darka Rundeka i Ekipe, grupe muzičara okupljenih 2017. za slavljeničku regionalnu turneju povodom 20 godina od prvog Darkovog samostalnog albuma "Apocalypso", u okviru koje je održan i veliki koncert na rasprodatom beogradskom stadionu "Tašmajdan".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво