„Egzit“ pojačava program tokom izolacije – večeras Karl Koks, stižu i „Migos“, Maseo Pleks…

U protekle dve nedelje gotovo iz celog sveta prati se specijalni „Egzit TV onlajn program“ koji je do sada pratilo preko milion ljudi. Tempo se pojačava i u narednoj nedelji stiže najpopularnija svetska hip-hop grupa „Migos“, Roni Sajz, di-džej superzvezde Nina Kravic i Maseo Pleks, te druge premijere, među kojima je i spektakl koji publika „Egzita“ traži već duže od decenije. Večeras u 20.20, obožavaoci iz celog sveta moći će, na „Fejsbuk“ stranicama Egzita i RTS-a, da gledaju istorijsko zatvaranje festivala 2009. godine kada su Karl Koks i Grin Velve u Dens areni držali desetine hiljada posetilaca na nogama do jutra.

„Егзит“ појачава програм током изолације – вечерас Карл Кокс, стижу и „Мигос“, Масео Плекс… „Егзит“ појачава програм током изолације – вечерас Карл Кокс, стижу и „Мигос“, Масео Плекс…

Brojne druge svetske zvezde i obožavaoci elektronske muzike širom planete, složni su u oceni da je nastup Karla Koksa i Grin Velvea bio jedna od najvećih prekretnica na globalnoj sceni, jer je istovremeno imao energiju izvornih rejvova iz kasnih osamdesetih godina prošlog veka, ali ujedno i najavio jednu novu eru u kojoj će di-džejevi  da izrastu u muzičke superzvede na isti onaj način na koji su to pre njih bili stadionski rok bendovi.

„Egzit“ je ujedno na globalnom nivou bio među pionirima živih prenosa sa nastupa di-džej zvezda, što je u savremenom dobu postao jedan od stubova elektronske scene.

Ljubitelji elektronske muzike pamtiće ovaj petak, jer će „Egzit“ od 17 časova imati još jednu veliku premijeru za njih, i to snimak specijalnog nastupa u moskovskoj izolaciji globalne di-džej superzvede Nine Kravic.

Subota je kao i uvek rezervisana za kućne nastupe regionalnih izvođača, pa će prvi, tačno u podne, uživo nastupati MKDSL, a redovan večernji termin od 20.20, preuzeće TKNO.

U nedelju sledi istinska legenda i simbol „Egzitove“ dvodecenijske istorije Roni Sajz čiji ćemo nastup iz 2015. godine gledati u punom „lajv“ formatu sa bendom „Reprazent“ i podsetiti se hitova kao što su Brown Paper Bag ili Heroes koji su obeležili cele generacije.

Već u ponedeljak, takođe u 20.20, sledi globalni muzički fenomen „Migos“ i njihov nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi iz 2018. godine, na koji su došli pravo sa vrha američke top-liste albuma. „Migos“ je prvo mesto osvojo sa čak dva albuma za samo godinu dana i tako postala jedna od svega pet rep grupa kojima je to uspelo u karijeri.

Utorak donosi još jedno zatvaranje „Egzita“, ovog puta iz 2015. godine, kada su taj zadatak imali „Simijan mobajl disko“ i Roman Flugel, a već u sredu od 20.20 časova, selimo se na Fjužn binu gde su 2016. prašili britanske legende „Dab pistols“.

Četvrtak, 9. april, u celosti je posvećen domaćoj i regionalnoj publici, a za ovaj, nimalo jednostavan zadatak biće zadužen niko drugi nego Bajaga i „Instruktori“, koji su održali celovečernji kurs iz horskog pevanja na glavnoj bini „Egzita 2018. godine.

Za sedam dana, u petak. 10 aprila, do 20.20, u premijernom snimku, očekuje nas jedan od simbola „Egzitove“ Dens arene i miljenik svetske publike, Maseo Pleks, koji je prošle godine izveo jedan od svojih najboljih setova na „Egzitu“, pre nego što je usledio njegov kasniji duet sa Karlom Koksom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво