Van Gog: Želja da srce i muziku podelimo sa ljudima

Beogradska grupa „Van Gog“ odlučila da napravi prvi virteulni koncert i to za Ginisa, na kome će svirati i pevati – 12 sati. Rokenrol je spas u policijski čas! To je moto kojim se u vreme borbe protiv koronavirusa i vanrednog stanja rukovodi bend „Van Gog“.

Nema okupljanja, ali ima muzike. Bend "Van Gog" je počeo da svira u 17 časova i sviraće do pet ujutru. Navikli smo od Van Goga na nesvakidašnje stvari, ovo je sada mnogo važno za sve one koji su ostali kod kuće, a muzika pomaže u raznim situacijama.

Odakle ova ideja i šta je poenta vašeg koncerta?

„Osnovna ideja da se okupimo ovde i napravimo ovaj virtuelni lajv strim koncert za ljude u svetu. Poruka ostanite kod kuće ni malo nije laka situacija, i poslednjih 20 dana, svake večeri putem Instagrama i Fejsbuka, šaljemo note i stihove ljudima, sa željom da se zdravi ne razbole, a bolesni ozdrave. Imamo tu molitvu u nama, konstatujemo da svet posle ovoga nikada više neće biti isti", rekao je Đule.

Takođe je dodao da ljudi treba da budu svesni, pametni, mudri, da ostanu kod kuće jer nije vreme za izlazak.

"Ako se budemo strpeli i u sebi svakog dana ponavljamo četiri čarobne reči 'i to će proći', možda će sve za dvadesetak dana možda i proći. Molimo se za bolesne, da što pre ozdrave, da u celom svetu ne bude ove agonije i virusa. Ovo nije marketing, već naša velika želja da srce podelimo sa ljudima koji sede kod kuće i slušaju pesme benda koji vole", istakao je Đule.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво