Grandž legende „Perl džem“ objavili novi album

"Gigaton", jedanaesti studijski album legendarnog grandž benda „Perl džem“ konačno je stigao i to sedam godina od njihovoh poslednjeg Gremijem nagrađenog albuma "Lightning Bolt".

Sijetlska grandž scena iz devedesetih godina iznedrila je pregršt sjajnih bendova, poput „Nirvane“ i „Alis in čejns“, ali nijedan od njih, najvećim delom iz tragičnih razloga, nije dostigao popularnost i dugovečnost kao „Perl džem“.

Novi album prvi put je najavljen početkom godine, a kao potvrda toga objavljen je singl Dance of the Clairvoyants. Nešto kasnije je stigla i pesma Superblood Wolfmoon.

Kao poslednju najavu pred novi album, „Perl džem“ je juče objavio i numeru Quick Escape, koju je Rolin stoun opisao kao buntovnu hard rok pesmu koja je priča o razrušenoj planeti.

„Teški bubnjevi, piskava gitara, tona basova i Edi Veder koji glasom predvodi taj haos“, napisao je časopis.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво