Spas u policijski čas – koncert za Ginisa, „Van Gog“ od pet do pet

Muzika je lek koji pomaže u mnogim situacija. Zato je beogradska grupa „Van Gog“ odlučila da napravi prvi virteulni koncert i to za Ginisa, jer će svirati i pevati – 12 sati.

Rokenrol je spas u policijski čas! To je moto kojim se u vreme borbe protiv koronavirusa i vanrednog stanja rukovodi bend „Van Gog“.

Nema okupljanja, ali biće muzike.

„Dobri ljudi, odlučni smo u tome da podelimo karantin vreme zajedno. U subotu ulazimo u studio u 17 č i tu ostajemo do pet ujutru, koliko traje policijski čas. Pevamo, sviramo, pričamo o lepim stvarima, čitamo, nazdravljamo... Sve vreme lajv Insta stori“, najavili su beogradski rokeri u obkavi na Instagramu i dodali da je poruka jasna - zajedno smo u ovome i zajedno ćemo izgurati.

Koncert možete pratiti na profilima „Van Goga“ na Instagramu i Fejsbuku

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво