Otkazan koncert „Parnog Valjka“, novi u oktobru u Novom Sadu

Legendarni rok bend „Parni Valjak“, zbog novonastale situacije sa koronavirusom održaće 3. oktobra u 20 sati koncert u velikoj dvorani „Spensa“ u Novom Sadu. Koncert je bio planiran za 3. april 2020. godine.

„Svima zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se 3. oktobra u Novom Sadu!“, poručuju iz benda „Parni valjak“.  Sve ulaznice kupljene za 3. april važe za novi datum 3. oktobar i nije ih potrebno menjati. Ulaznice za koncert „Parnog valjka“za 3. oktobar u „Spensu“, nastavljaju da se prodaju i koštaju 1.800 i 2.200 dinara preko blagajne „Spens-a“, prodajne mreže www.tickets.rs.

„Parni valjak“ dolazi 3. oktobra u Novi Sad u velikoj završnici turneje „Runda 44“, na kojoj je do sada punio velike dvorane u Ljubljani, Rijeci, Splitu, Beogradu, Banja Luci... a stigli su do Njujorka, Čikaga i drugih gradova Amerike.

„Mi smo, po pričama kolega i posetilaca, najbolji koncertni sastav, i to mora da se opravda. I danas energija pršti na sve strane, važno nam je da ne razočaramo ljude. Najvažnije je biti iskren prema svojoj publici. Dolazimo s novim albumom, ali i sa obaveznim štivom“, kaže pevač Aki Rahimovski.

Predvođen harizmatičnim Rahimovskim i gitaristom i autorom Huseinom Hasanefendićem Husom, Parni Valjak je tokom svoje izuzetne višedecenijske karijere objavio dvadesetak studijskih albuma. U kolektivnu svest na ovim prostorima urezali su se mnoštvom bezvremenih hitova kakvi su Lutka za bal, Stranica dnevnika, Neda, Uhvati ritam, Jesen u meni, Ugasi me, Sve još miriše na nju, Zastave, Sunčanom stranom...

Kreativnu moć Valjak pokazuje aktuelnim studijskim albumom „Vrijeme“, na kome se uz pet prethodno neobjavljenih pesama, nalaze i singlovi iz poslednjih nekoliko godina: Samo ti (Norma Belle), Prolazi sve, zar ne?, Za malo nježnosti, Opet se smijem, Ljubav, Vrijeme, Kad nemaš kud feat. Tina Kresnik i Otkud ti pravo.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 17. mar 2020, 14:04) - anonymous [neregistrovani]

Parni Valjak...

Parni Valjak, Korni grupa i Dado Topic, su najbolji svih vremena...

(utorak, 17. mar 2020, 13:11) - anonymous [neregistrovani]

Parni Valjak...

Super grupa,......