„Psihomodo pop“ u Domu omladine 29. novembra

Hrvatski pank rok bend, „Psihomodo pop“ dolazi 29. novembra 2019. u salu „Amerikana“ Dom omladine u Beogradu.

Ramona, Frida, Ja volim samo sebe, Deža vu, Dona, Seksi magazin, Kad sam imao 16, samo su neke od numera koje će frontmen Davor Gobac i ekipa izvesti pred obožavaocima. 

„Psihomodo pop“, grupa koju su osnovali Davor Gobac (vokal, gitara), Vlatko Čavar (gitara, usna harmonika), Tigran Kalebota (bubnjevi), Smiljan Paradiš (bas) i Jurij Novoselić (saksofon) uvrstili su Beograd u aktuelnu regionalnu turneju, na kojoj pored kultnih hitova promovišu i novi album Digitalno nebo, koji uskoro treba da se pojavi u prodaji.

Ograničen broj ulaznica je u prodaji na prodajnim mestima „Tiket vižna“ i onlajn, na adresi www.tickets.rs, po ceni od 1.200 do 1.700 dinara, što je cena karata na dan nastupa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара