Sara Jo, Senidah i Coby pred više od 100.000 ljudi na zatvaranju „Mjuzik vika“

Ekskluzivci izdavačke kuće “Bassivity Digital”, Sara Jo, Senidah i Coby, nastupili su 25. avgusta na zatvaranju festivala „Mjuzik vik“ u Beogradu pred više od 120,000 ljudi.

Masa je u glas pevala hitove koji su obeležili ovo leto, a poznati muzičari nisu krili oduševljenje fantastičnim reakcijama publike. 

Njihovi nastupi ušli su u istoriji kao najposećeniji muzički perfomansi koji su se dogodili na Ušću, čuvenom koncertnom i festivalskom prostoru u našoj zemlji.

„Coby, jesi ti radio traku“, odjekivalo je Ušćem pre svakog hita, a autor ovog slogana, reper Slobodan Veljković Coby, uživo je izveo svoje najveće hitove uz glasno pevanje i skandiranje publike.

„Trep kraljica“ Senidah sve je iznenadila svojim izgledom, a prvim taktovima pesama Slađana, Crno srce, Aman i Bez tebe, izazvala je potpunu euforiju. 

Nastupom na festivali „Mjuzik vik“, njihova mlađa koleginica Sara Jo pokazala je da može da stane rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama. Osmišljene koreografije i efektan kostim, upotpunili su izvođenje njenih najvećih hitova Nemam vremena za to, Bez sna i Mili, mili, tokom kojih je publika često bila i glasnija od same Sare.

U nedelju su se na Ušću okupili pripadnici svih generacija, od kojih su neki po prvi put bili u prilici da uživo vide nastupe trenutno najpopularnijih izvođača u regionu.

Senidah i Sara Jo, ali i njihove kolege iz izdavačke kuće "Bassivity Digital", Fox, Surreal, Kukus i Elon, bili su „hedlajneri“ najvećih muzičkih festivala ovog leta.

Njihov "showcase" na ovogodišnjem festivalu „Egzit“, učinio je da "Fusion Stage", na kome su nastupili, bude najposećeniji ikada.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво