Najavljujući „Diznijevu fantaziju“ Tasovac ostao bez rukavica usred Dnevnika

„Diznijeva fantazija“ pod zvezdama! To nam ovog leta priređuje Beogradska filharmonija na svom tradicionalnom pikniku, koncertu koji se svake godine održava na otvorenom i koji je besplatan. I ove godine na Ušću, i ove godine pod dirigentskom palicom sjajnog Gabrijela Felca. Gostujući u Dnevniku RTS-a direktor Filharmonije Ivan Tasovac ostao je bez svojih Mikijevih rukavica, ali je pozvao sve da dođu na koncert.

Sve je spremno za Diznijevu fantaziju na otvorenom zakazanu za 23. jun, poručio je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac gostujući u Dnevniku RTS-a.

„U pitanju je potpuno spektakularan koncert - to je kompilacija originalne Fantazije iz četrdesetih i Diznijeve fantazije iz 2000. godine, koja nikada nije izvedena na ovim prostorima. To je fantastičan spoj crtaća koje svi volimo i klasične muzike koju ćemo svi prepoznati jer mnoge od kompozicija za koje ne znamo kako se zovu su zapravo nama već odavno u ušima“, kaže Tasovac.

Pregovori sa „Diznijem“ trajali su dve godine, objašnjava Tasovac, jer je u pitanju velika produkcija i u pitanju je nešto što zaista predstavlja krajnju ekskluzivu. 

Koncert na otvorenom Beogradske filharmonije postao je porodični događaj, smatra Tasovac.

„Uvek zamislim kako ljudi isplaniraju tu nedelju, jer to je uvek treća nedelja juna, i iz čitave Srbije sednu u svoja kola, dođu u Beograd da slušaju svoju Filharmoniju, ponesu ćebence... Ove godine su preporučljive kokice jer mislim da to ide sjajno uz ovaj program“, objasnio je Tasovac ističući da je to za klince sećanje koje ostaje za ceo život.

„Mi smo generacija koja je odrastala na crtanim filmovima koji su išli pre Dnevnika. Ne znam, možda će nekima i da lakne što neće posle svih tih crtaća gledati i Dnevnik“, našalio se direktor Filharmonije. 

Do kraja gostovanja u Dnevniku RTS-a Ivan Tasovac ostao je bez svojih Mikijevih rukavica, ali ga to nije omelo da pozove publiku na koncerte Filharmonije i 23. juna, ali i tokom cele sledeće sezone.  

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 13. jun 2019, 05:43) - nb [neregistrovani]

Тасовац остао без рукавица усред Дневника

Osecam da je voditeljka mozda bila na granici kad je pitala gosta da joj pokloni rukavice. Sta je on mogao drugo da ucini?

(sreda, 12. jun 2019, 10:36) - anonymous [neregistrovani]

bravo

Svaka čast za Tasovca, veoma ekscentričan i poseban. Voditeljka je jako lepa i beskrajno simpatična. Cela ta scena s rukavicama u Dnevniku je izuzetno slatko ispala.