Sara Jo otkriva kako je sniman spot „Bez sna“

Najnoviji singl Sare Jo „Bez sna“ postao je hit, a o spotu za pesmu ne prestaje da se priča u celom regionu. Zbog toga je pevačica odlučila da svojim obožavaocima otkrije kako je nastao video-klip.

Mlada pevačica ne krije da je presrećna zbog toga što je publika zavolela Bez sna.

„Posebno sam ponosna na spot, koji je potpuno drugačiji od spotova kakve sam do sada snimala. Odlučila sam da objavim video Making of i da publici dam priliku da zaviri na snimanje spota, kao i da im pokažem koliko smo se trudili i kako su nastajale scene“, kaže Sara Jo.

Veliki uspeh pesme Bez sna potvrdio je Sarinu poziciju među najuspešnijim i najaktuelnijim mladim pop pevačima.

„Još jednom se zahvaljujem reditelju Lazaru Bogdanoviću, produkciji 'Kaktus medija' i svima koji su pomogli da moja nova pesma i spot na najbolji način budu predstavljeni publici“, naglasila je Sara i dodala da je posle svega dodatno inspirisana da publici uskoro predstavi još novih pesama i spotova.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара