Novi spektakl Dženifer Lopez u utorak?

Novi singl koji će biti i deo muzike za film "Second Act", Dženifer Lopez predstaviće u utorak na dodeli Američkih muzičkih nagrada. Prvo izvođenje nove pesme biće spektakularno, najavila je pevačica.

Poslednji put kada je Džej-Lo nastupala na dodeli nagrada ljubitelji modernog zvuka netremice su pratili 10-minutni šou koji je priredila. U pitanju je bila dodela MTV nagrada u avgustu, kada je Dženifer išla iz hita u hit, iz koreografije u koreografiju...

Sada se sprema da oduševi planetu novom pesmom i spektakularnim nastupom na dodeli Američkih muzičkih nagrada. Iako Dženifer krije naziv numere, otkrila je da je reč o pesmi koja će se naći na albumu sa muzikom za njen novi film Second Act.

Na listi izvođača su važna imena muzičkog sveta poput Tejlor Svift, Maraje Keri, Šona Mendesa, Kamile Kabeljo, Misi Eliot, Sijere, Due Lipe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво