"Sentimentale" novi singl i spot Milen Farmer

Ono što je Madona za svet, za Francusku, pa i dobar deo Evrope je Milen Farmer. Francuska kraljica popa poslednjih dana septembra najavljuje 11. studijski album spotom za pesmu "Sentimentale".

Iskusna pevačica sa čak 17 singlova koji su bili na vrhu top-lista sprema se da opet gospodari delom evropskog muzičkog prostora. Nepune tri godine nakon prethodnog albuma Interstellaires, 57-godišnja Francuskinja najavljuje 11. izdanje.

Na osnovu već objavljenih singlova Rolling Stone i N'Oublie Pas, koji je duet sa američkom koleginicom El-Pi, moglo se naslutiti kakva atmosfera očekuje one koji budu kupili album Désobéissance.

Sada tu sliku zaokružuje singlom Sentimentale koji je bojen je sint-pop zvukom osamdesetih godina 20. veka. Prateći spot je gotov, na internetu je i lako je stigao do Mileninih obožavalaca, ali i muzičkih poznavalaca koji pesmu ocenjuju kao vanvremensku.

Tokom bogate, višedecenijske karijere, poznata pevačica trudila se uvek da posebno dubok trag ostavi muzičkim spotovima. Milen ih je često snimala u saradnji sa najpoznatijim svetskim režiserima, poput Lika Besona, Abela Ferare, Bruna Avelijana, Krisa Svinija i mnogih drugih.

Režirani su u formi kratkih igranih filmova, često inspirisani književnim i likovnim delima velikih umetnika, preobraženim u formu socioloških tema savremenog društva.

Kada je u pitanju spot Sentimentale, moglo bi se reći da je kombinacija igranog i crtanog filma. Da li će se to publici dopasti videćemo uskoro, najpre na društvenim mrežama.

broj komentara 0 pošalji komentar