Sanja Ilić i „Balkanika“ trijumfovali na festivalu u Ohridu

Na međunarodnom muzičkom festivalu „Ohrid fest“ grupa Sanja Ilić i „Balkanika“ osvojila je prvu nagradu žirija i publike za pesmu „Nova deca“, kojom su ove godine predstavljali Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ u Lisabonu.

Izvođenje pesme Nova deca pred brojnom publikom i stručnim žirijem izazvalo je ovacije, a primajući nagradu, frontmen grupe Sanja Ilić zahvalio se na ovom značajnom priznanju i istakao da je veoma zadovoljan što ova pesma i dalje živi.

„Od pobede na 'Beoviziji', preko učešća na 'Evroviziji', pa do 'Ohrid festa' ne prestaju da nam stižu fenomenalni komentari na pesmu Nova deca. Publika je prepoznala energiju i poruku koju smo želeli da im prenesemo, što nas čini srećnima. To vidimo na svim nastupima i koncertima koje smo imali ovog leta. Ovo je prilika da najavimo naše nove singlove i koncerte širom regiona“, istakao je poznati kompozitor.

Pesma Nova deca pobedu je odnela uprkos velikoj konkurenciji, koju su činili predstavnici zemalja iz celog regiona, kao i Grčke.

Grupa Sanja Ilić i „Balkanika“ leto provodi radno, a priliku da proslave nagradu sa festivala u Ohridu imali su proteklog vikenda na koncertu koji je zatvorio tradicionalnu manifestaciju „Smederevska jesen“.

Pred mnogobrojnom publikom, u fantastičnom ambijentu srednjovekovne tvrđave, izveli su dobro poznate hitove: Dolina suza, Za kraj, Ceeepaj, Paparuga, Plava ptica, Princeza.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 12. sep 2018, 13:35) - anonymous [neregistrovani]

propozicije

kakve su to propozicije kad se jednom pesmom može na više festivala

div id="adoceanrsvdcfhklggd">