Šer se ne šali – sa albuma obrada „Abinih“ hitova, stigao prvi "Gimme! Gimme! Gimme!"

Kako će izgledati njen album na kojem će se naći samo pesme švedske grupe „Aba“ Šer pokazuje prvom obradom – "Gimme! Gimme! Gimme!".

Posle pet i po decenija na muzičkoj sceni, pop diva publici će ponuditi jedinstveno izdanje - obrade pesama koje svet odlično zna i nesmanjenim intenzitetom voli, između ostalog i zahvaljujući filmovima Venčanje bez mladoženje, Mama mija! i Mama mija! Idemo ponovo!.

Ikona pop muzike glumi u nastavku mjuzikla Mama mija!, što je prema oceni mnogih, i bio okidač za ovakav poslovni potez slavne Amerikanke. U filmu je izvela numeru Fernando, a sada obožavaocima nudi svoju verziju hita Gimme! Gimme! Gimme (A Man After Midnight).

Album će se zvati Dancing Queen, a u prodaji će biti 28. septembra.

„Nakon što sam (u filmu) otpevala pesmu Fernando, pomislila sam da bi bilo baš zabavno napraviti album sa obradama 'Abinih' pesama, pa sam to i uradila“, objasnila je čuvena pevačica.

Šer je album snimala u Londonu i Los Anđelesu, a otpevala je 10 hitova legendarne švedske grupe. Na spisku su, osim pomenutih Fernando i Gimme! Gimme! Gimme!, i SOS, Waterloo... 

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 12. avg 2018, 08:36) - anonymous [neregistrovani]

@Voleo bih da vidim

Kvalitet današnje muzike je takav da nešto što bi trebalo da polako zamire postaje naprotiv ultra popularno. Ako se i film snima na osnovu mjuzikla, ako u njemu glumi i Meril Strip, ako Šer snima album... sve je to znak da živimo u dekadentnom vremenu koje nema izbora nego da izvlači stvari iz naftalina. Po svemu bi ABBA morala da bude prevaziđena milion puta do sada. To govori da su bili kvalitetni ali i da mi ništa drugo nemamo da ponudimo već decenijama. Čak se i sama ABBA uskoro vraća sa novim albumom. Šampita... ali svaki dan - jedi šta nećeš. Ali za današnji svet i ABBA i ceo muzički arsenal u vreme bivše Jugoslavije uključujući i jugoslovensku scenu su bili virtuozi iako muzički ništa drugo nego zaboravljivi šlageri. Niko se neće sećati ničega iz prve dve decenije 21. veka, jer nema ničega.

(subota, 11. avg 2018, 18:32) - anonymous [neregistrovani]

ABBA

ABBA je odlična grupa

(subota, 11. avg 2018, 17:10) - anonymous [neregistrovani]

Ne znas

Mlad si verovatno pa ne znas da je Abba jedna ako ne i najslusanija grupa svih vremena. I danas ima na stotine miliona slusalaca ove grupe. Da bi ti stvari bile jasnije pogledaj na Youtube pregled njihovih pesama. Pozdrav.

(subota, 11. avg 2018, 08:10) - Dejan M. [neregistrovani]

Voleo bih da vidim

ko ovo sluša...