Vratili se Boj Džordž i „Kalčer klab“

Ova godina donela je brojna iznenađenja, makar kada je u pitanju svetska muzička scena. Još jedan povratak koji niko nije ni naslućivao najavljen je pesmom “Let Somebody Love You”, što je prvi singl za Boj Džordža i njegov „Kalčer klab“ posle pune dve decenije pauze.

Rege ritam numere Let Somebody Love You uvodi nas u povratak zvezde osamdesetih godina. Ipak, oni koji su prethodnih godina išli na nastupe Boj Džordža i njegovog sastava prepoznaće pesmu jer je oni izvode već neko vreme.

Studijska verzija, naravno, ima nešto drugačiji aranžman.

Let Somebody Love You pruža uvid u Life, šesti studijski album grupe „Kalčer klab“. Ako se pitaju obožavaoci Džordža i njegove grupe, previše vremena prošlo je od prethodnog albuma Don't Mind If I Do koji su izdali davne 1999. godine.

Dugo očekivano izdanje u prodaji će biti 26. oktobra, ali se već može naručiti. Vreme će pokazati da li grupa može da se nosi sa savremenim muzičkim trendovima.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 05. avg 2018, 18:07) - RealName [neregistrovani]

dule.prvak@yahoo.com

Oni koji prate muzičku scenu znaće o kome je reč ako napišete Michael Jackson, Culture Club, Guns'n'Roses, a Vuka vi pustite da počiva u miru...

(subota, 04. avg 2018, 22:52) - Dejan UK [neregistrovani]

Ala sam se i ja nasmejao!

Kada sam pročitao Kalčer Klab prvo što mi je palo na pamet je da Boj DŽordž peva sa nekim u duetu ko se tako zove. Neka redakcija zasmejava ljude, smejati se je zdravo!

(subota, 04. avg 2018, 19:47) - anonymous [neregistrovani]

Mora da

su potrosili lovu pre vremena. Ali kao starci nema od toga nista.

(subota, 04. avg 2018, 19:40) - anonymous [neregistrovani]

fg

Kalčer klab? ma dajte....napišite lepo ime.