Konkurs: Izbor kompozicije za „Dečju pesmu Evrovizije“ 2017.

Radio-televizija Srbije raspisuje javni konkurs za izbor kompozicije za predstavnika Srbije na takmičenju za „Dečju pesmu Evrovizije“ 2017. godine.

Rok za slanje radova je 15. avgust 2017. godine. Ovogodišnja „Dečja pesma Evrovizije“ održava se 26. novembra u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije.

 Ovde možete pročitati/preuzeti tekst Javnog konkursa za izbor kompozicije za predstavnika Srbije na međunarodnom takmičenju Junior Eurovision Song Contest 2017   

broj komentara 7 pošalji komentar
(nedelja, 03. jun 2018, 15:32) - @vanessa [neregistrovani]

Pohvala

Svaka čast za prošlogodisnji izbor, nadamo se da će i ove godine takođe imati konkurs. Samo jedno pitanje: Zasto
ucestuvuju deca od 9-14 god, kad stoji u pravilnuku jesc-a da je granica od 8-15god. na dan izvođenja.

(nedelja, 02. jul 2017, 23:40) - anonymous [neregistrovani]

Sjajna vest sto ne odustajemo od Decije Evrovzije posle neuspeha prosle godine

Sjajna vest sto ne odustajemo od Decije Evrovizije posle neupseha prosle godine. Problem prosle godine nije bio pesma koliok lose osimsljen i isprazan nastup. Super sto se prilika daje svim kompozitorima u Srbiji a ne samo odredjenim po internom konkursu. Nadam se da ce RTS raspisat u jesen i konkurs za pesme za festival gde cemo odabrati naseg predstavnika za Pesmuj Evrovizije 2018. Samo predlog podmladite komijse koje biraju pesme za festivalda nam se ne ponovi Beosong 2013, i na izboru nikako da imamo 100 % glasanje publiek da nam se ne bi dogodila 2013 ponovo.
Najbolej bi bilo da imaom 2 rudne glasanja u prvom krugu 50 % glasa publiak 50 % glasa ziri i najbolej 2 pesem idu u Supefinale gde publika daje 2/3 glasova a ziri 1/3 glasova.

(subota, 17. jun 2017, 12:54) - anonymous [neregistrovani]

Javni konkurs i za Evroviziju 2018!

Javni konkurs je najbolji način izbora. Želimo da publika odluči o našem predstavniku za Lisabon sledeće godine. Vratite festival!

(petak, 16. jun 2017, 00:41) - Nikola, Bor [neregistrovani]

Jesc 2017

Vrlo prijatno iznenađenje iz RTS-a. Drago mi je što se misli i na našu brojnu talentovanu decu. Treba stalno da se pruža prilika mladima da pokažu svoj talenat, a onda kada se izabere najbolji da bude ponosan predstavnik svoje zemlje. Uz, naravno, sklapanje novih prijateljstava i nezaboravno druženje. Bravo za RTS!

(četvrtak, 15. jun 2017, 18:37) - anonymous [neregistrovani]

Super

Konačno da svi klinci koji dobro pevaju imaju šansu da se takmiče i predstavljaju svoju državu na evroviziji. Nadamo se da će slično biti i sa velikom i ovako dosta ranije pre takmičenja BRAVO ZA RTS!!!

(četvrtak, 15. jun 2017, 15:52) - Uros [neregistrovani]

Iznenadjenje

Ovo je stvarno neocekivano! Usred tzv. ''postevrovizijske depresije'' procitati ovakvu vest! Morao sam dva puta procitati naslov, nisam mogao da verujem. Svaka cast RTS-u na ovoj odluci. Ranijih godina smo ucesce potvrdjivali u oktobru, a sad jos i imamo javni konkurs (nakon 7 godina). Ovaj clanak mi je ulepsao dan. Ocekujem i izuzetan scenski nastup, ima nade, ovo je samo pocetak popravljanja u odnosu na proslu godinu! U la la la

(četvrtak, 15. jun 2017, 13:10) - anonymous [neregistrovani]

Da li ce onda RTS izabrati predstavnika ili ce publika glasati?

Da li ce biti interna odluka ili ce se organizovati izbor za publiku?

div id="adoceanrsvdcfhklggd">