Marija Žeželj singlom "Dance Like Nobody's Watching" započinje muzičku karijeru

Multitalentovana Marija Žeželj predstavila je debitantski singl "Dance Like Nobody's Watching", kao i spot na svom kanalu na „Jutjubu“. Prvi singl Marija je objavila pod izdavačkom kućom „Juniverzal mjuzik“.

Na novootvorenom Vevo/Jutjub kanalu, koji će biti posvećen Marijinim muzičkim poduhvatima, predstavljen je spot za pesmu Dance Like Nobody's Watching, sniman na najrazličitijim urbanim lokacijama u Beogradu, i pravi je odraz Marijine ličnosti i dinamike njene generacije.

Marija je rođena 1999. godine u Novom Sadu i za kratko vreme je nanizala brojne uspehe: njen kanal Jutjubu jedan je od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila prvu knjigu pod nazivom „Moj slatki život“ za izdavačku kuću „Vulkan“, a takođe je odnela titulu „Lice sveta 2016“ (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award) kao model koju zastupa „Model skauting ofis“.

„Odrasla sam u porodici u kojoj je muzika bila sastavni deo svakodnevnice, a sada sa 17 godina postala sam deo velike porodice 'Juniverzal mjuzik', što me ujedno ispunjava radošću i čini ponosnom. Moj prvi singl Dance Like Nobody's Watching će za mene biti uspešan kakav god odjek u javnosti imao. On je kruna mojih dečjih maštanja i želja, snova o uspehu koje su postigle moje omiljene muzičke zvezde. Hvala na ukazanom poverenju. Prepustite se muzici i igrajte kao da vas niko ne gleda“, rekla je Marija Žeželj.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 04. jun 2017, 11:52) - anonymous [neregistrovani]

Zbun

Cek, gore pise da je '99. godiste. Ona dalje u tekstu kaze da ima "sad 17"godina. Kad je stigla da napise knjigu sa 19?!?!?!???

(subota, 03. jun 2017, 07:58) - Vinko [neregistrovani]

Otkrice za mene

Prvi put cujem za mladu damu,ali posto RTS pise o njoj,ne sumnjam da je vredna paznje nacije.Narocito mi je zanimljivo to sto je imala samo 19 godina kad je objavila prvu knjigu,potrazicu mladu multitalentovanu umetnucu na ,,Guglu",kako bih saznao nesto vise o njoj,o njenom spisateljskom angazmanu,o njenoj prvoj i,nadam se,ne i poslednjoj knjizi,a svakako cu i odgledati i odslusati njen spot,hvala na preporuci.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">