Novi singl i spot „Električnog orgazma“

„Električni orgazam“ je sa predstojećeg albuma „Gde smo sad?“ objavio četvrti singl „Bila si kao san“, koji frontmen Srđan Gojković Gile opisuje kao svojevrsnu baladu, na „liniji pesama kao što su bile 'Kapetan esid' ili 'Da si tako jaka'“.

U spotu Bila si kao san reditelja Vladimira Jakšića od članova „Električnog orgazma“ pojavljuje se nakratko samo Gojković, osim stalnog saradnika benda Dejana Matekala i njegove supruge Dragane.

„Ovaj put smo odlučili da se bend ne pojavljuje u spotu. Zanimljivo je da je deo spota sniman u 'Zapa baru', a 'Električni orgazam' je poslednji put spot snimao u kafiću još 1980. godine, u legendarnom 'Zlatnom papagaju' za istoimenu pesmu“, ističe Gile.

„Električni orgazam“ namerava da album Gde smo sad? objavi do kraja godine, a dosada su sa njega skinuti singlovi Bio sam loš, Kamerom snimam sve i Istok zapad sever jug.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи