Čitaj mi!

Nove verzije pesme „Ljubav je svuda“

Kako „Ljubav je svuda“ zvuči kao balada ili u pop-rok ruhu više nije tajna. Dve nove verzije evrovizijske pesme, autora Saše Miloševića Mareta, ekskluzivno su predstavljene u emisiji „Srbija na vezi“ na RTS Satelit. Na evrovizijskom promo CD-u Srbije biće čak osam verzija pesme.

Na RTS Satelit, u emisiji Srbija na vezi, ekskluzivno su predstavljene dve verzije kompozicije Ljubav je svuda. Kako numera zvuči kao balada ili u pop-rok ruhu više nije tajna. 

Moje 3 - Ljubav je svuda, pop-rok verzija za preuzimanje (WAV format)

Autor ovogodišnje evrovizijske pesme Srbije, Saša Milošević Mare, vredno je radio posle „Beosonga" i pripremio nekoliko novih verzija pesme Ljubav je svuda, kojom će se „Moje 3" takmičiti na 58. „Evrosongu".

Nevena, Sara i Mirna rekle su kako im se veoma dopadaju novi zvuci i sa zadovoljstvom su izvele dve pop-rok verzije u TV programu.

„Kada je pesma pobedila na festivalu, bio sam srećan tek nekoliko minuta. Odmah potom počeo sam i da brinem, jer dobro znam šta sve podrazumeva učešće na tako velikoj manifestaciji, kao što je 'Pesma Evrovizije'", rekao je Saša Milošević Mare.

„Činjenica da sam koautor pobedničke kompozicije 'Evrosonga 2007', doprinela je da osećam izuzetnu odgovornost, ali i veliko uzbuđenje, pa sam sa lakoćom prionuo na posao", otkrio je Mare.

Osim zvanične verzije na maternjem jeziku i obavezne na engleskom, Milošević je napravio pop-rok varijaciju kompozicije na srpskom i engleskom, baladu (tekst na srpskom) i sasvim neuobičajenu instrumentalnu verziju u kojoj dominira violina.

Moje 3 - Ljubav je svuda, balada(tekst na engleskom) za preuzimanje (WAV format)

Ljubitelji „Pesme Evrovizije", ali i svi fanovi „Moje 3" sigurno će se obradovati što će na evrovizijskom promo CD-u Srbije biti čak osam verzija srpske pesme za „Malme 2013".

Ekskluzivno na sajtu RTS-a možete preuzeti audio snimke pop-rok verzije pesme Ljubav je svuda na srpskom i engleskom jeziku.

„Moje 3" će nastupiti u prvom polufinalu 14. maja. Nadamo se da ćemo ih bodriti i 18. maja, kada je finale.

broj komentara 33 pošalji komentar
(četvrtak, 23. maj 2013, 09:22) - Ja Sam Ja [neregistrovani]

newenna <33

Nevenaa prelepo pewaa...ima diwnnu boju gllasaa...pozz <33333

(subota, 04. maj 2013, 14:54) - Napred! [neregistrovani]

Moje 3

Od početka sam da naša pesma ide na engleskom, pošto nema upečatljivog teksta da se zapamti ako pevaju na srpskom...Tako da nastup sa Beovizije + pevanje na engleskom zagarantovano finale.

(ponedeljak, 29. apr 2013, 08:53) - anonymous [neregistrovani]

spot

Božovićka je zaista bezizražajna. U zvaničnom nastupu na Evrosongu ne bi trebalo da pevačice gledaju jedna u drugu, jer im se iz pogleda vidi međusobni odnos, već u igrače. I naravno, poseban osvrt na Božovićku kako bi se aktivirala i opustila (ako je to moguće na tom nastupu). Zaista nemam ništa protiv Nevene, lepa je, zgodna i draga, lepo peva, ali da li zbog godina i neiskustva ili karaktera, nema slobodu pokreta.

(nedelja, 28. apr 2013, 12:36) - anonymous [neregistrovani]

pesma

Meni se iskreno ne svidja ni jedna verzija glavna zamerka mi je nedostatak jasnog i jakog refrena, nadam se da ce makar uci u finale al bice tesko, mozda im je bolje da pevaju englesku verziju.

(subota, 27. apr 2013, 18:42) - anonymous [neregistrovani]

''моје 3''

Свака част Маре и на композицији (да будем искрен, рок верзија ми се више свиђа од званичне) И на одабиру ова три млада бисера Србије...Лепша од лепше...
Надајмо се победи и идуће године да Еуросонг Буде поново у Србији...До победе....

(subota, 27. apr 2013, 17:47) - anonymous [neregistrovani]

Млого смо лоши

Ако желите да се цуре провуку кроз иглене уши даље у финални круг такмичења а не заглаве у првој рунди 14. маја, ондак ик пустите да одјодлују ово на енглески. Мада чисто сумњам да ће и то да помогне.

(subota, 27. apr 2013, 13:36) - anonymous [neregistrovani]

Ne slusa

Nevena nije poslusala Vladu ,kad joj je rekao covek da pocne da jede.

(petak, 26. apr 2013, 20:15) - aaa [neregistrovani]

moze

balada al' na srpskom

(petak, 26. apr 2013, 19:12) - anonymous [neregistrovani]

pop-rock

pop rock verzija je po mom misljenju najbolja jer je energicna,dobra za scencki nastup,uostalom ja mislim da je bolje da se predstavimo na srpskom jeziku nego na engleskom. A ova truncica roka daje nesto posebno pesmi.

(petak, 26. apr 2013, 17:42) - Пасуљ Празилуковић [neregistrovani]

Госн.Модератору,

ел смем да рекнем да ми се ич не свиђа!?

div id="adoceanrsvdcfhklggd">