„Balkanska vila” u Beogradu

Atraktivna pevačica Emina Jahović predstaviće publici, 25. oktobra u Centru „Sava”, hitove sa prethodna tri albuma. RTS će snimati koncert u HD tehnologiji.

Posle skoro decenije rada, "Balkanska vila" Emina Jahović, konačno će održati prvi solistički koncert u Beogradu u Centru "Sava", 25. oktobra 2009. godine.

Emina će predstaviti publici hitove sa prethodna tri albuma, a producenti najavljuju atraktivan scenski nastup i koreografije.

Šarmantna pevačica je povodom koncerta rekla da je veoma uzbuđena povodom njenog prvog koncerta u Beogradu.

"To je zapravo moj prvi koncert u Centru "Sava". Dok sam živela u Novom Pazaru nekako sam uvek maštala o danu kada ću spakovati kofer za Beograd da bi mogla da upišem i završim fakultet kao i moj otac i moja majka. A onda sam se u njega i zaljubila baš kao i svi ostali. Stoga je Beograd logična i prva destinacija da se približim svojoj publici. Nakon toga biće to sigurno moj rodni grad Novi Pazar", najavila je Emina.

Produkciju zvuka i slike kao i kompletnu tehničku podršku pružiće Megaton produkcija.

RTS će snimati koncert u HD tehnologiji što će biti prvi koncert nekog izvođača u Srbiji koji će imati najsevremeniji audio-video zapis.

Beogradski nastup ujedno je i najava serije koncerata koje će Emina narednih meseci održati po Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Za sve vatrene fanove snimak sa koncerta biće pretočen u DVD izdanje koje će izdati PGP RTS-a. Disk će se pojaviti na tržištu do kraja godine, a snimak koncerta biće emitovan tokom Novogodišnjih praznika na programima RTS-a. Koncert organizuju Blue Sound-a i Emy Production.

broj komentara 3 pošalji komentar
(četvrtak, 17. sep 2009, 02:09) - anonymous [neregistrovani]

hdrts

super ste rts sta snimate u hd i sta ce te da emitujete hd u skorije vreme ali ako izdajte produkciju koja vam je top od igrana do druga moze da je izate i na blu-ray disk pa da bude i 1800p parvo hd i na dvd je dobro ali ako je hd nek bude hd. sa one koi imaju blu-ray plerere ali misli da ubrzo i svi ce da kupe blu-ray player kao i sto moge imaju bbc vec izdaje na blu-ray i ono sto je hd i ono sto je na filmu snimjeno.mislim da vi mozete to bbc na ovim prostorima ste.

(utorak, 15. sep 2009, 07:01) - ljiljana [neregistrovani]

super

gde mogu karte da se kupe?

(ponedeljak, 14. sep 2009, 18:08) - izabella [neregistrovani]

jee

divnooo!!!!!!!! bas mi je dragoo!!!! emi,uz tebe sam..ako ne tijelom onda dusom!!!!! <3 <3 <3