Tim snova u smrtonosnoj misiji

U akcionom trileru Silvestera Stalonea "The Expendables", tim specijalaca odlazi na zadatak u Južnu Ameriku da bi sa vlasti zbacio zlog diktatora. Glume skoro sve najveće akcione zvezde današnjice: Stalone, Brus Vilis, Džejson Stejtam, Dolf Lundgren, Miki Rurk, Arnold Švarceneger, Erik Roberts, Džet Li i drugi.

U filmu "The Expendables" (Zamenljivi) režisera i koscenariste Silvestera Stalonea, glavni junak je Barni Ros, cinični i neustrašivi čovek, vođa tima opasnih ljudi koji žive na ivici.

Kada Barniju tajanstveni gospodin Čurč (Brus Vilis) ponudi zadatak koji niko drugi ne želi da izvrši, on i tim elitnih ratnika kreću na misiju u Južnu Ameriku.

Barnijev tim sačinjavaju bivši pripadnik britanskih specijalaca i stručnjak za hladna oružja Li Krismas (Džejson Stejtam iz filmova „Dve čađave dvocevke", „Sneč" i „Posao u Italiji") i stručnjak za borilačke veštine Jin Jang (Džet Li).

Zatim, tu je i specijalista za duge cevi Hejl Sizar (Teri Kruz, bivši igrač američkog fudbala, glumio u seriji „Svi mrze Krisa"), inteligentni stručnjak za eksploziv Tol Roud (majstor mešovitih borilački veština Rendi Koutuer), kao i nepogrešivi snajperista Gunar Jensen (Dolf Lundgren).

Navodno, njihova misija je da zbace generala Gazu (David Zajas iz serije „Oz"), zlog diktatora malene ostrvske države Vilene, i da okončaju ugnjetavanje stanovnika ove zemlje.

Kada krenu u izviđanje stanja na terenu, Barni i Krismas dolaze u kontakt sa Sandrom (meksičko-brazilska glumica Žizel Itie, koja se proslavila ulogama u telenovelama), koja je član Pokreta otpora i koja krije sopstvene mračne tajne.

Ubrzo, Barni i Krismas saznaju da je njihova prava misija da zaustave odmetnutog agenta CIA Džejmsa Monroa (Erik Roberts) i njegovog zloglasnog telohranitelja Pejna (profesionalni rvač Stiv Ostin).

Situacija se iznenada pogorša, a Barni i Krismas su prinuđeni da napuste Sandru, što praktično znači da su je ostavili da umre.

Progonjen ovim neuspehom, Barni ubedi tim da se vrate na Vilenu kako bi je spasili i okončali nedovršen posao...

Budžet filma, u kojem epizodne uloge igraju i Arnold Švarceneger i Miki Rurk, bio je 80 miliona dolara, a premijera je zakazana za 13. avgust.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара