Читај ми!

Kako serija „Lako je Raletu“ bude odmicala, tako će biti sve „zabavnija i luđa“

Radnim danima posle Dnevnika emituje se humoristička serija „Lako je Raletu“, domaća verzija legendarnog sitkoma „Svi vole Rejmonda“. Glumci Andrija Milošević i Ljiljana Blagojević, koji igraju Raleta i njegovu majku Cicu, otkrivaju da serija za sve generacije, da je smešna, ali ne i primitivna i da gradacijski, sa svakom novom epizodom, postaje „zabavnija i luđa“.

Pre nego što je prihvatila ulogu Cice Todorović, Ljiljana Blagojević gledala je sitkom Svi vole Rejmonda i, kako kaže, u jednom momentu to je bila njena omiljna serija.

„Generacije su odrasle na toj seriji i pravo je zadovoljstvo što sada imamo i našu verziju Rejmonda jer je to uobičajeno u svetu“, naglasila je glumica.

Andrija Milošević, koji tumači naslovnu ulogu – Raleta, čuo je za odavno seriju, ali je pogledao tek kada je počeo da radi na liku.

Treme u glumačkoj ekipi nije bilo, ali osećaja odgovornosti jeste.

„Imala sam veću tremu zato što se nalazim u žanru koji nisam radila pre. Moram da priznam da sam se oslonila na reditelja i na kolegu Andriju i Branimira Brstinu koji mi igra supruga“, rekla je Ljiljana Blagojević.

Što serija više bude odmicala to će biti luđe i zanimljivije 

Andrija Milošević ne skriva zadovoljstvo što je sarađivao sa, kako kaže, domaćim glumačkim legendama.

„Bitno je da se isprate pravila franšize, međutim, Amerikanci su gledali probe i strašnu su nam podršku dali, bili su veoma zadovoljni“, objašnjava Milošević i naglašava da su bili dodatno opušteniji i da su počeli da se zabavljaju na snimanju kada su shvatili da nema filozofije i mita oko originalne serije.

Mari, koja se u srpskoj verziji zove Cica Todorović, kao i svaka svekrva ima specifičan odnos sa snahom.

„To su univerzalne vrednosti i odnosi. Mari igra velika TV i pozorišna glumica. Volim što je ta serija za sve generacije, moja unuka je presrećna. Mogu da gledaju i deca i odrasli ljudi i da vide neke lepe odnose koji su i duhoviti, negde i uobičajeni, ali nisu primitivni“, napomenula je Blagojevićeva.

Andrija je pozvao gledaoce da budu uz TV ekrane i Raleta i naglasio da u seriji ima dosta gostiju – glumaca i drugih poznatih ličnosti – i da što više bude serija odmicala, sve će biti luđe i zanimljivije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво