Читај ми!

Andrija Milošević: „Lako je Raletu“ je naša porodična serija, a ne prosta kopija

Ovih dana, radnim danima od 20 časova, na Prvom programu RTS-a, pratimo novu humorističku seriju „Lako je Raletu“. U glavnim ulogama gledamo Mašu Dakić i Andriju Miloševića, kao Raleta i njegovu ženu Ivanu. Rale, po prirodi veoma opušten, nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa često u porodični život unosi više pometnje nego sklada.

Ono sto je posebno zabavno gledaocima je to što je serija Lako je Raletu nastala prema kultnom američkom sitkomu iz devedesetih godina, Svi vole Rejmonda.

Andrija Milošević naglašava da Lako je Raletu jeste franšiza, ali da je urađena na naš način, što je bilo i nužno, s obzirom na to da je originalna serija nastala pre trideset godina.

Maša Dakić priznaje da nije gledala Svi vole Rejmonda, dok nije saznala da će biti deo ekipe.

„Mi ovo radimo sa velikom distancom. Pre svega, nemamo veze sa tim miljeom. Ovo je 2023. promenilo se toliko toga, tako da nismo imali neki imperativ da bilo šta kopiramo. Mi smo hteli da napravimo našu porodičnu seriju, ako je moguće svi da se okupe i da gledaju i da nikome nije bez veze i loše, nego da se svi smeju“, naglašava Andrija Milošević.

Svakoga dana gledamo nesporazume i nesuglasice članova Raletove porodice. Ali, ono što uvek pobedi na kraju je velika porodična ljubav i bliskost.

Maša Dakić naglašava da je fascinirana svojim kolegom, Andrijom Miloševićem kao profesionalcem.

„Toliko on ima neku energiju. On je sve to držao u nekoj temperaturi sve vreme, tokom četiri meseca snimanja, tako da smo svi bukvalno uživali.“

Andrija Milošević dodaje i da je dobra stvar što su uz njih i Branimir Brstina, Ljiljana Blagojević, Aleksandar Srećković Kubura i mala Petra Semiz. Oni su svojim iskustvom i talentom mnogo pomogli njima dvoma i bilo bi im mnogo teže bez njih, ističu gosti Jutarnjeg programa.

„Neverovatno je koliko smo nas petoro neka različita boja, a kako se to ipak nekako spojilo i kako uživamo jedni u drugima“, dodaje Maša Dakić.

Serija se snima i dalje, a gledaoci će u ovoj sezini imti prilike da vide 40 epizoda.

Uz standardnu ekipu serije, pojavljuju se i mnogi gosti. Imamo priliku da vidimo neke glumačke zvezde u manjim ulogama, ali se pored profesionalnih glumaca pojavljuju i mnoge ličnosti iz javnog života - sportisti, muzičari. U večerašnjoj epizodi gostuje Željko Rebrača.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво