Читај ми!

Od večeras ćemo gledati zašto je lako Raletu

Na Prvom programu počinje da se prikazuje dugo očekivana humoristička serija „Lako je Raletu“, sa Andrijom Miloševićem i Mašom Dakić u glavnim ulogama. Prva sezona ima 40 epizoda, a u dogodovštinama porodice Todorović gledaoci će uživati radnim danima posle Dnevnika.

Rale je uspešan sportski novinar, a uz to i muž, otac troje dece, sin i brat. U stanu porodice Todorović nikada nije dosadno, a mnogobrojnim peripetijama koje proživljavaju Rale i njegova žena Ivana, doprinose dosadne i nametljive prve komšije – Raletovi roditelji i brat. Serija je adaptacija popularnog američkog sitkoma Svi vole Rejmonda.

„Generalo bi bilo potrebno da ima više ovakvih serija. Lekovite su za publiku, jer u moru negativnih informacija koje čovek dobija svakog dana, lepo je da ima nešto veselo“, smatra Andrija Milošević.

„Ja sam uglavnom radila u pozorištu i iz zezanja volim da kažem da sam u prva dva snimajuća dana snimila više nego što sam snimila u životu. Nisam puno provela pred kamerama u svom poslu, tako da sam se osećala kao Alisa u zemlji čuda“, priznaje glumica Maša Dakić.

Uz Andriju Miloševića i Mašu Dakić, članove porodice Todorović igraju Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković i devojčica Petra Semiz.

„Ona je najozbiljnija i najzrelija u porodici i ona kao da je majka koja uči celu porodicu kako se lepo ponaša", otkriva Petra Semiz, članica Dečje dramske grupe Radio Beograda.

U prizorima iz svakodnevice ove složene porodice, njihovim zgodama i nezgodama prepoznaće se mnogi savremeni parovi i roditelji. A da li se zaista može reći da je lako Raletu, ostaje da se uverimo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи