Читај ми!

Da li su mama i tata koji su se igrali rata konačno srećni

Svakog vikenda od 17. decembra, na Provom programu RTS-a, pratimo nastavak priče „Mama i tata se igraju rata“. Jesu li mama i tata uspeli da održe primirje i da li su konačno srećni, otkriva gost Beogradske hronike, Gordan Kičić, glavni lik, reditelj, producent i scenarista serije.

Priča se nastavlja tri godine kasnije. Zatičemo likove koje smo zavoleli u sasvim drugačijim situacijama. Mnogi su ispunili ambicije, ostvarili želje, a da li su sada zaista srećni, to je glavno pitanje koje se postavlja u drugoj sezoni, u kojoj nam stiže deset novih epizoda.

Kako gledaocima ne bi pokvario zadovoljstvo i otkrio sadržaj narednih epizoda, Gordan Kičić kaže da je, po njegovom mišljenju, srećna porodica ona koja je na okupu i u kojoj, na neki način, postoji razumevanja jednih za druge.

„To je pitanje koje sve nas koji imamo porodice ili ljude koji planiraju da imaju porodice, nekako opseda. Mislim da se porodica tokom istorije nije preterano promenila, samo su se zahtevi unutar same porodice malo zakomplikovali, ali uvek postoji neka zakonitost, a to je neka vrsta razumevanja, ljubavi, razgovora i to je to“, dodaje Kičić.

Kvalitet ove serije izvire upravo iz činjenice što kroz komediju možemo da prepoznamo situacije u svojim odnosima sa ukućanima. Kičić priznaje da su te situacije potekle iz iskustva pisaca scenarija, iz njegovog ličnog iskustva, iz posmatranja života ljudi oko nas, tako da je inspiracije bilo na pretek.

Radnja druge sezone serije Tata i mama se igraju rata se dešava tri godine posle završetka prve sezone u kojoj su se Veljko i Jadranka rastali. On je otišao na Kamčatku da snima Netfliksovu seriju Sloveni, a Jadranka je ostala sa svojim novim partnerom i u drugom stanju, tako da je u međuvremenu dobila i drugo dete.

Veljko Radisavljević koji je postao poznat glumac, dobija vest da mu je preminuo otac, te mora da se vrati u Beograd. I tu kreće zaplet narednih 10 epizoda u kojima gledamo njegovih deset dana provedenih u Beogradu.

Mala Vida, odnosno Lena Lazović, u međuvremenu je porasla, a nova glumačka zvezda će biti mali Bogdan Filipović koji ima dve i po godine, sa kojim je bilo jako „uzbudljivo“ sarađivati, kaže gost Beogradske hronike.

Scenario druge sezone serije su pisali Gvozden Đurić, Marko Manojlović i Kičić. Mina Đukić, Marko Manojlović i Kičić su režirali. U seriji se pojavljuje mnogo novih likova koje igraju Aleksandar Đurica, Jelena Ćurivija, Aleksej Bjelogrlić, Radoje Čupić, Martin Berboser i Mersedes de la Kruz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара