Čitaj mi!

I posle tri godine „Tata i mama se igraju rata“

Druga sezona serije „Mama i tata se igraju rata“ od 17. decembra stiže na naš Prvi program. Autorski tim večeras se poklonio domaćoj publici koja je premijerno pogledala prvu epizodu u MTS Dvorani.

Priča se nastavlja tri godine kasnije. Zatičemo likove koje smo zavoleli u sasvim drugačijim situacijama. Mnogi su ispunili ambicije, ostvarili želje, a da li su sada zaista srećni, to je glavno pitanje koje postavlja druga sezona. Stiže nam deset novih epizoda.

Kreator serije je Gordan Kičić.

„Publika je ta koja je presudila, zapravo. Mi smo već testirali prve dve epizode druge sezone na Sarajevo film festivalu. Publika je divno odreagovala u celom regionu. Jedva čekam da vidim kakve će biti reakcije naše publike 17. decembra kada kreće emitovanje. Vrlo sam zadovoljan i srećan, mislim da smo uradili dobar posao. Seriju smo režirali Marko Manojlović, Mina Đukić i ja. Gvozden Đurić, Marko Manojlović i ja smo pisali scenario“, kaže Kičić.

Dodaje da se u drugoj sezoni nastavljaju putešestvije porodice Radisavljević.

„Veljko doživljava svetski uspeh u Netfliksovoj seriji u Sloveniji, međutim zbog smrti svog oca on se vraća u prvoj epizodi i pratimo zapravo tih desetak dana njegovog života u Beogradu dok se ne završi taj jedan težak, emotivan događaj za njega i njegovu porodicu. Zapravo taj događaj će nagnati puno nekih stvari u njemu i ostalim likovima da se stvari promene“, ističe Gordan Kičić.

Nove epizode serije Mama i tata se igraju rata gledaćemo subotom i nedeljom od 20 časova na Prvom programu RTS-a.

broj komentara 0 pošalji komentar