Читај ми!

Večeras ćemo saznati da li će doći do popuštanja klinča u kome su junaci serije „U klinču“

Večeras emitujemo poslednju, 30. epizodu, serije „U klinču“. Hoće li otvaranje „Novog Trsta“ dovesti do izglađivanja svih nesporazuma među prijateljima, do popuštanja klinča u kom su se svi junaci našli? Da li je poslednja epizoda najava nove sezone?

Gost Jutarnjeg programa, producent Aljoša Ćeranić, navodi da je zadovoljan što se sa uspehom završava emitovanje serije U klinču, ali da je publika tužna što kraj. Da li će biti nastavka serije, Ćeranić kaže da još uvek ne može da odgovori na to pitanje.

„Postoji ideja, radi se na tome. Tako da, znamo otprilike u kom smeru bi se razvijala druga sezona. Napisan je sinopsis i cela ideja, a uskoro će se znati, nadam se, kada bi se realizovala druga sezona“, dodaje Ćeranić.

Serija je izuzetno gledana, okupila je celu porodicu ispred ekrana i kritike publike su veoma pozitivne, a Ćeranić naglašava da su najponosniji na mlade glumačke talente koji su se jako dobro pokazali pored svojih starijih, renomiranih kolega.

Glumac Miloš Petrović Trojpec navodi da je serija prevazišla sva njegova očekivanja.

Šta publiku očekuje večeras i Petrović i Ćeranić ne žele da otkriju, ali obećavaju iznenađenja i tvrde da će publika biti zadovoljna.

„Drago mi je bilo što se nekako poklopilo sa svim aktuelnim dešavanjima planovi koje je u seriji Milica pokrenula o samoodbrani žena. Nekako je serija U klinču pored ostalih važnih tema koje provlači, odrastanja, porodice, drugarstva i prijateljstva, između ostalog 'ubola' i ovu temu“, naglašava Miloš Petrović.

Dodaje da mu je jako drago što mu je pripala uloga Tadije, jer je Tadija dobar čovek, čist karakter i ispravan dečko koji usmerava ljude oko sebe na pravu stranu. Takođe mu je izuzetno zadovoljstvo bilo što je bio direktan partner Nikole Koje sa kojim je imao priliku prvi put da sarađuje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво