Читај ми!

Zlatna antena Olgi Odanović

Zlatna antena za sveukupan doprinos televizijskoj produkciji na 12. Festivalu drama i serija FEDIS biće dodeljena glumici Olgi Odanović.

Iz FEDIS-a je saopšteno da će nakon Velimira Bate Živojinovića, Milana Laneta Gutovića, Mikija Manojlovića i drugih, i Odanovićeva dobiti kao „još jedna vrsna dramska umetnica nagradu za svoj celokupni opus u televizijskim dramama i serijama Srbije i regiona“.

„Ostvarila je svoje najznačajnije uloge u serijama Selo gori, a baba se češlja kao Zlatana, u Vojnoj akademiji kao Milijarda i kao Mileva Majstorović u seriji Radio Mileva“, podsetio je FEDIS.

Odanović je diplomirala glumu 1985. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u stalnom angažmanu pozorišta „Boško Buha“ je provela 18 godina, a od 2006. je prvakinja drame Narodnog pozorišta.

FEDIS počinje danas i traje do 6. oktobra u Domu omladine Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво