Читај ми!

Druga sezona serije „Klan“ na RTS 1

Prva sezona serije Klan izazvala je veliku pažnju naše publike, a već od 1. oktobra na Prvom programu RTS-a započinjemo drugu sezonu u kojoj će glavni likovi Šok i Paša nastaviti uspon mafijaškog klana.

O uzbudljivim događajima iz podzemlja pričali su glumci Aleksandrom Dimitrijevićem i Nedimom Nezirovićem koji tumače likove Šoka i Paše, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

„Druga sezona serije se razlikuje od prve i željno iščekujemo da krene nastavak serije. Radnja scenarija se menja, postoji i novi dramturški uvod u novu priču sa dubljim dramatičnim tonom", istakao je Nedim Nazirović.

„Seriju od drugih razlikuje duboka analiza ljudi iz mafijaškog kruga bez ulepšavanja priče. Mislim da smo za ovih dve i po godine napravili priču iz više uglova vezanih za likove, priča nije jednostrana", rekao Aleksandar Dimitrijević.

Kako je naveo Nedim u samom startu snimanja serije akcenat je bio na edukativnom delu, iako to grubo zvuči. Svaka epizoda se završi sa nečim što ostavi pitanje za nas. Druga sezona govori o usponu Klana.

Od 4. oktobra 2022. godine, Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nazirović pojaviće se u još seriji RTS-a, "Branilac" u kojoj tumače uloge na pravoj strani zakona.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво