Читај ми!

Film „Ala je lep ovaj svet" uz osmeh publike traži svetlo na kraju tunela

Repertoar naših bioskopa bogatiji je za još jedan domaći film. „Ala je lep ovaj svet“ režirao je Filip Čolović. Osim neobične priče, pažnju privlače popularni glumci Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

„Ona je nekako produžena ruka majke koja pokušava da očigledno nedosanjani devojčaki san kroz ćerku manifestuje", istakla je glumica Anđelka Prpić.  

Instant slava, površnost, pseudo vrednosti, prikazani u duhovitoj priči o skrajnutoj umetnosti, ljubavi, spoznaji, katarzi, zgodan su manevarski prostor za razigravanje junaka filma Ala je lep ovaj svet. Nepremostive razlike među glavnim likovima na početku priče, izbrisaće emocije u nastajanju, ali i čitav niz događaja koji odražavaju društvene prilike.

„Nije važno šta govoriš, sa kime govoriš, sa kime sediš, nego gde se to dešava, ko te je video, koliko košta to okolo, ko ti živi u ulazu u smislu bankovnog računa i statusnog simbola, a ne ono što nosimo u glavi", rekla je Anđelka Prpić.

U potrazi za svetlom na kraju tunela, junaci prolaze kroz proces metamofroze baš kao i sam film. Između romantične komedije i drame, uz začin fantastike reditelj se poigrava sa žanrovima.

„Video sam već na toj premijeri u Vrnjačkoj Banji kako publika reaguje, oni se smeju na pravim mestima. To je film koji nije toliko direktna komedija, koliko vam drži smešak na usnama sve vreme, a to je i bila naša želja. Ovo je u pravom smislu film za publiku i ja se nadam da će ga publika voleti", istakao je reditelj Filip Čolović.

Upoznaćete jedan poseban svet u kome neki anđeo čuvar, poput arhitekte ljudskih sudbina, spaja duše u jednu.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво