Читај ми!

„U klinču“ premijerno na RTS-u

Od 29. avgusta 2022, na Prvom programu RTS-a premijerno serija „U klinču", kreatora Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića. Trideset epizoda emitovaće se svakog radnog dana posle drugog Dnevnika.

Sve puteve ali i stranputice odrastanja prikazaće nova porodična serija RTS-a i producentske kuće „Režim”. Boks je okosnica priče, i dok je za neke junake sudbina, za druge je najveći košmar.

Izvan pravog ringa, u životnom, boriće se i sa prvim ljubavima, razočaranjima, ambicijama roditelja i mnogim drugim izazovima.

„Neko me je danas pitao da li je komedija, da li je drama. Ja sam rekla to je realan život. Verujem da će serija biti jako popularna, jer ona je i za tinejdžere o kojima se radi, a bogami je i za roditelje”, istakla je glumica Svetlana Bojković.

A kako se porodica Kovač snalazi sa dvoje tinejdžera dočaraće Nikola Kojo i Branka Katić. U glumačkoj ekipi i mnogo mladih glumaca koji su dobili priliku da ostvare zapažene uloge.

„Meni kao mladom glumcu je to bio veliki trening i veliki izazov i takođe sam imao dosta prilike da probam razne stvari u toj ulozi. Da vidim kakav je moj lik kada je tužan, kada je srećan, kad prolazi kroz neke probleme, kada je euforičan”, istakao je glumac Đorđe Mišina.

Pažnju mlađe generacije privukao je i Mihajlo Veruović Vojaž, koji debituje kao glumac.

„Nekako sam se srodio s tim Aljošom. Verujem da će i ova serija imati neki nastavak i da ću u tom smislu nastaviti s glumom ali što da ne, voleo bih i da se oprobam u nekim drugim ulogama ako bi neko hteo da mi ukaže dovoljno poverenja za to", rekao je muzičar i glumac Mihajlo Veruović.

Režiju serije „U klinču” potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи