Читај ми!

Objavljen trejler za seriju „U klinču“ – uzbudljivu priču o odrastanju čije emitovanje počinje 29. avgusta na RTS 1

Nova porodična serija, čiju ekipu predvode proslavljeni glumci Branka Katić i Nikola Kojo, a upotpunjuju mlade nade poput regionalne muzičke zvezde Mihaila Veruovića, poznatijeg kao Vojaž. Serija će imati 30 epizoda koje će se na Prvom programu RTS-a emitovati svakog radnog dana od 20 časova.

Serija U klinču, nastala je u zajedničkoj produkciji Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće „Režim". Iskrena priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iz srednjoškolskog perioda postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvaruju ili se razočaravaju u svoje ambicije.

Gledaoci će upoznati porodicu Kovač - bračni par Miru i Velju (Branka Katić i Nikola Kojo) koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka, svakog radnog dana od 20 časova, pratićemo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji.

Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.

Mlađi članovi ekipe (Teodora Dragićević, Ivana Zečević, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović...) imaju priliku da stanu rame uz rame sa glumačkim veličinama poput: Svetlane Bojković, Dragana Mićanovića, Nebojše Dugalića, Sergeja Trifunovića.

Serija U klinču nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара