Читај ми!

Objavljen tizer za nastavak „Crnog pantera“ – Čedvik Bouzman je otišao, ali nije zaboravljen

Dugoočekivani povratak „Marvel“ studija na „Komik-kon“ u San Dijegu odigrao se u velikom stilu jer su obožavaoci bili u prilici da konačno vide tizer za novi nastavak „Crnog pantera: Vakanda zauvek“.

U dvominutnom tizeru, objavljenom tokom studijskog panela na „Komik-konu“ u San Dijegu, uz pesmu No Woman, No Cry, Boba Marlija, moglo se videti šta nas čeka u nastavku bez zvezde Čedvika Bouzmana, koji je izgubio bitku sa rakom 2020. godine u 43. godini.

Jedno je jasno na prvi pogled: Bouzman je možda otišao, ali T'Čala nije zaboravljen.

„Ja sam kraljica najmoćnije nacije na svetu, a moja cela porodica je otišla“, kaže Andžela Baset kao Romonda. „Zar nisam dovoljno dala?“.

Ali usred tuge koja sve prožima, postoji nada, rađa se novi život i novi superheroj u kostimu sa kandžama.

Kako je najavljeno, film stiže u bioskope 11. novembra.

Kao što se već dugo govorkalo, Tenoč Huerta igra Namora. Pridružuju mu se Mejbel Kadena i Dominik Torn.

Takođe, objavljeno je više detalja o postavi za, takozvanu „petu fazu“ Marvelovog filmskog univerzuma. Studio je planirao da se novi deo franšize Kapetan Amerika pod nazivom Kapetan Amerika: Novi svetski poredak, pojavi u bioskopima 3. maja 2024, kao i film pod nazivom Gromovi, koji će u bioskope doći 26. jula 2024. godine.

Nova Fantastična četvorka, koja je zakazana za 8. novembar 2024. godine, započeće „fazu šest“, koja će uključivati dva filma OsvetniciOsvetnici: Dinastija Kang (očekuje se da će se pojaviti 2. maja 2025.) i Osvetnici: Tajni ratovi (7. novembar 2025).

Na televiziji, Marvel je predstavio novu seriju pod nazivom Derdevil: Ponovo rođen, u kojoj glavne uloge igraju Čarli Koks i Vinsent D'Onofrio, kao i u serijalu koji je imao tri sezone na Netfliksu. Emitovaće se u proleće 2024. godine.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво