Читај ми!

Počelo snimanje nove serija RTS-a – jedan „Poziv“ promeniće sve

U Beogradu je počelo snimanje serije „Poziv“ u produkciji RTS-a i "Brand Visiona". Glavnu ulogu tumači naša proslavljena glumica koja živi u Los Anđelesu, Mirjana Joković.

Mirjana Joković tumači ulogu Anice Reljić, bivše policijske inspektorke koja radi u kol-centru mobilnog operatera. Jedne noći, jedan poziv promeniće sve…

Serija Poziv biće, kažu autori, dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima.

„Ovo je priča o jednoj ženi mojih godina sa drugačijom kilometražom koja je stavila svoj život na žrtvu. U tom smislu, ovo je uloga kakvu nikad nisam igrala, i zato mi je još zanimljivije i još lepše. I na neki način, želim da se i te žene predstave“, kaže glumica Mirjana Joković.

U ostalim ulogama – Uliks Fehmiu, Snežana Bogdanović, Ana Franić. Reditelj je Marko Đilas, a autori serije Marko Popović i Iva Mitrović.

„Inspiracija su nam bili ljudi koji rade u kol-centrima, pogotovo mobilnih operatera i teleoperatera. Oni su konstantno izloženi našim frustracijama, zovemo ih i ponašamo se kao da je pitanje života ili smrti, da li nam internet prekida ili nam ne radi opcija TV unazad. A onda smo pomislili šta bi bilo kada bi neki od tih poziva stvarno bio pitanje života i smrti“, ističe Marko Popović.

„Bilo nam je zanimljivo da to bude neka situacija koja je životna, koja se dešava nekim ljudima koji liče na nas i gde suštinski možemo da zamislimo da bi tako nešto moglo i nama da se desi“, navodi Iva Mitrović.

Snimanje će trajati dva meseca, na više od pedeset lokacija, a osam epizoda serije Poziv biće emitovano početkom sledeće godine na Prvom programu RTS-a.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи