Читај ми!

Snima se druga sezona „Južnog vetra“ sa holivudskim i ruskim glumcima

U Beogradu je počelo snimanje druge sezone serije „Južni vetar: Na granici". U nastavku popularne serije će igrati holivudski glumci Vilijam Boldvin i Erik Robert i ruska glumica Oksana Akinšina.

Pored već poznatih, u novoj sezoni obrte će donositi i novi likovi. Poročnog diplomatu koji po završetku karijere ostaje u Srbiji igra Vilijam Boldvin.

„Igram jednog izrazito mračnog i neprijatnog lika. Ne igram često takve uloge, pa mi je ovo bila prilika da se povežem sa tom nepoznatom stranom u sebi. Nadam se da će vam se dopasti taj mračni lik“, kaže glumac Vilijam Boldvin.

Poznat je kao stariji brat Džulije Roberts, Erik Roberts ima i nezvaničnu titulu najzaposlenijeg glumca u Holivodu. U nastavku serijala Južni vetar igra penzionisanog agenta agencija CIA koji počinje da radi za naftni konglomerat.

„Na svakom prvom danu snimanja novog filma osećam se kao dečak koji posle letnjeg raspusta kreće u školu, pomalo nervozno. Tako se i sada osećam“, ističe glumac Erik Rroberts.

U ulozi Larise, ambicioznog agenta ruske tajne službe je glumica Oksana Akinšina.

„Ono što je najzanimljivije je drama i odnosi između junaka, tako da mislim da će intenzitet da bude na visokom nivou upravo zbog kvalitetno postavljenih odnosa“, navodi glumac Miloš Biković.

Novih 10 epizoda dešavaće se u jeku političkih previranja i sukoba na svim nivoima i donose neočekivane promene u životima Petra Maraša i drugih junaka i antijunaka Južnog vetra.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво