Читај ми!

Ko će biti novi Džejms Bond

Glumac Džejmi Dornan, koji je ostvario zapaženu ulogu u filmu „Pedeset nijansi sive“, trebalo bi da bude novi Džejms Bond, koga su do sad glumili Šon Koneri, Rodžer Mur, Pirs Brosnan, Timoti Dalton, Dejvid Niven, Džordž Lezenbri i Danijel Krejg. Džejmi Dornan se za ulogu Džejmsa Bonda bori sa Idrisom Elbom i Dvejnom Džonsonom.

Džejmi Dornan istakao je da je pomalo zabrinut za svoju potencijalnu ulogu Džejmsa Bonda, jer je smatra kultnom. Priznao je da je pomalo zabrinut zbog komentara javnosti, a spomenuo je i svog kolegu Roberta Patisona.

„Predrasude su jedna od najvećih problema, možda bolesti naše kulture, naročito kada govorimo o poslu glumca. Setite se kada je Robert dobio ulogu Betmena, oko 90 odsto reakcija bile su negativne", istakao je glumac Džejmi Dornan.

Glumac je istakao da je mnogo negativnih reakcija bilo i kada je glumac Danijel Krejg dobio ulogu Džejmsa Bonda. To je uznemirujuće, ali je Danijel Krejg briljirao u svojoj ulozi i potpuno promenio Bondovu energiju. Isto je uradio i Robert Patison sa Betmenom.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво