Читај ми!

Obožavaoci tuže „Juniverzal“ za 5 miliona dolara zato što u filmu nema Ane de Armas

Glumica Ana de Armas ostavila je prilično jak utisak na dvojicu Amerikanaca, koji su odlučili da tuže studio „Juniverzal“ zato što tvrde da su prevareni jer su iznajmili film kada su je videli u trejleru, ali u filmu nema ni traga ni glasa od glumice.

Konor Vulf i Piter Rosa kažu da su platili po 4 dolara da iznajme komediju Yesterday (Juče), jer su u trejleru videli da u njoj glumi Ana de Armas. Međutim, u finalnoj verziji glumice nema u filmu.

Sada su tužili studio „Juniverzal“ i traže 5 miliona dolara u ime svih prevarenih gledalaca.

Obožavaoci kažu da su žrtve kvarnog marketinga i da je „Juniverzal" iskoristio glumičinu „slavu i briljantnost" da promoviše film u kojem je nema.

„Iako su scene sa gospođicom De Armas u reklamnom trejleru, u svrhu promovisanja filam i privlačenja ljudi, De Armas se ne nalazi ni u jednoj finalnoj verziji filma“, navodi se u tužbi pred sudom u Kaliforniji.

Ana de Armas trebalo je da ima jednu od glavnih uloga u filmu, ali su kasnije sve scene sa njom izbačene iz konačne verzije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи