Читај ми!

„Zlatni dečko“ – kad talenat donese velike probleme

Premijera filma „Zlatni dečko“ održana je sinoć u Beogradu. Glumac Petar Strugar, gostujući u „Beogradskoj hronici“, pohvalio je svog mladog kolegu Denisa Murića u ulozi talentovanog fudbalera, koji upada u brojne probleme.

Zlatni dečko prati priču o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa.

„Talenat može da ti malo i odmogne, u smislu da se malo ušuškaš i zaboraviš na onaj drugi deo – rad. Talenat bez rada nije baš mnogo upotrebljiv. To se desilo i glavnom junaku filma kojeg fenomenalno glumi Denis Murić“, kaže Strugar.

Strugar objašnjava da on u filmu glumi lošeg momka koji dolazi iz kriminalnog miljea, ali i da ima i neki pozitivan uticaj na mladog fudbalera.

Iako ovo ostvarenje nije snimano po istinitom događaju, Strugar kaže da je ono ipak inspirisano brojnim pričama iz sveta i zemlje.

„Ovo je izmišljeno i namaštano, ali sve te situacije bile su inspiracija, jer život piše najlepše romane i najveće drame. Sve je to poznajmljeno iz života da bi se napravio scenario“, ističe glumac.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво