Читај ми!

Nova sezona „Na večeri kod“ večeras – pogledajte kako Jelena Jovičić sprema domaćinski, a ugošćuje u „elementu“

Nova sezona kulinarskog humanitarnog šou programa pod nazivom „Na večeri kod...“ počinje večeras. Glumica Jelena Jovičić i muzičarka Zoe Kida za RTS istakle su važnost humanitarnog karakterate emisije, ali kažu da su se usput, na večerama i dobro zabavile.

I ove sezone, 12 poznatih ličnosti podeljeni u dva tima – Biber i So boriće se za pobedu, ne samo kulinarskim umećem, već i šarmom i duhovitošću. Prva epizoda nove sezone „Na večeri kod...“ biće emitovana u 21.45 sati na prvom programu RTS-a.

Prva domaćica ekipe „Biber“ Jelena Jovičić, gostujući u Jutarnjem programu, rekla je da čitava suparnička ekipa, dolazi da proveri kako kuva. „Kuvam svaki dan, praktično, tako da nisam imala tremu, po pitanju pripremanje hrane. Više sam imala tremu da li ću biti dovoljno zanimljiva, da ne budem dosadna“, kaže Jovičićeva.

S obzirom na to da dolazi šest ljudi na večeru, pitanje je i koliko je hrane potrebno pripremiti. „Dolaze i muškarci koji su ješni. Nije falilo hrane, ali kod nekog možda i jeste. Milan Kalinić je tu baš zahvalan, on pojede sve“, kaže glumica.

Zoe Kida ističe da su se na večerama zabavile, upoznale nove kolege, ali i ljude iz druge branše koje ne bi imali prilike da upoznaju. „Okusile smo kuhinje koje do sada možda i ne bismo. Svi su se trudili, to je ono što je interesantno. Svako je želeo da ostavi utisak, to veče kada je domaćin: da nas ugoste, da dekorišu, da imaju priču, pesmu...prelep serijal", priča Zoe Kida.

Dodaje da joj kao vegeterijanki, koja jede i ribu, sir i jaja, nije bio problem da proba specijalitete svojih domaćina.

„Pesma od kad se sretnemo“

U timu Biber, osim Jelene Jovičić, su i pevači Neda Ukraden, Frano Lasić i Vanesa Šokčić, modni dizajner Zvonko Marković i sportski komentator i voditelj Slobodan Šarenac.

Za tim So kuvaju Zoe Kida, glumica Iva Štrljić predstavnica tradicionalne narodne muzike Milena Plavšić. Sa njima u timu su glumac i voditelj Milan Kalinić, prvi čovek kultne grupe "Valentino" Zijo Rizvanbegović i njegov kolega muzičar Željko Šašić.

Kida ističe da je bilo pesme od momenta kada se sretnu do kraja večere, dok Jelena Jovičić kaže da je svako od domaćina imao iznenađenje.

Pobednički tim, inače, osvaja ček od milion dinara, koji će uručiti Ustanovi za decu i mlade Sremčica.

„Najvažnije je da pomenemo taj humanitarni karakter. Mi se međusobno takmičimo, ali je suština za Ustanovu za decu i mlade Sremčica“, ističe Zoe Kida.

Kako kuva Jelena Jovičić 

Prva domaćica, glumica Jelena Jovičić, koja otvara novu sezonu kaže da se odlučila da sprema ono što, inače, sprema, domaćinski, da „ne omane“, dok Zoe Kida kaže da ih je svojim raspoloženjem „u elementu, digla na noge“.

„Predjelo, možda od svih jela, oni koji me dobro poznaju, najbolje radim. Za ručak sam spremila klasično jelo koje kuvam i svojoj deci, uz varijacije: testenine, njoke. Za poslasticu sam onu koju sam probala u Grčkoj, pa sam ovde primenila“, zaključuje glumica.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи