Читај ми!

Jasna Đuričić: Serija "Advokado" je savremena komedija

Za samo tri nedelje prikazivanja, serija "Advokado" pridobila je simpatije brojne publike. Pred samo finale serije, Jasna Đuričić, poznatija kao tetka Sunčica, otkrila je u Šarenici da je oduševljena scenarijom Nikole Pejakovića i da ga je uvrstila u stalnu literaturu za studente.

„To je eksplikacija za scenario kako treba Advokado seriju igrati i kako je treba režirati, neka preporuka Nikole Pejakovića koja je fantastična. Uvrstila sam u stalnu literaturu za studente, jer tu vidimo šta je komedija", rekla je Jasna.

Advokado serija je svakodnevna priča, gde svako može da se poistoveti sa likovima.

„Upravo je to Nikola Pejaković napisao. Tu je i baka, tetka, mama, tu je i sin koji se nije oženio. Ima mnogo godina, majka ga opterećuje time. Tetka je imala dramatičnu prošlost i to je svima nama blisko i svi mi to imamo u porodicama i mislim da je to nekako lakši put da se dođe do publike. Kao mlada glumica u pozorištu igrala sam mnogo komedija raznoraznih, ali je pozorište manji auditorijum i to šira publika ne zna. Ovo me je sad strašno obradovalo, privatno relaksiralo", objašnjava Jasna Đuričić.

Nesvakidašnju komediju Advokado gledaoci mogu da prate svakog radnog dana na Prvom programu RTS-a, sa početkkom u 20 časova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи