Читај ми!

Mirjana Karanović: Tekst „Advokada“ me je podsetio na „Mućke“

Deo velike glumačke ekipe crnohumorne serije "Advokado“ koju gledamo na Prvom programu RTS-a radnim danima od 20 časova je i jedna od naših najvećih dramskih umetnica, Mirjana Karanović.

Mirjana Karanović navodi da je provela dva meseca na snimanju serije Advokado u Banjaluci i da joj je bilo fenomenalno iz više razloga.

„Prvo, igrala sam sa mojom omiljenom glumicom Jasnom Đuričić. Zatim, tu je bila Mira Banjac. Od rane mladosti uvek sam htela da budem kao Mira Banjac i sada sam igrala sa njom. Nikolu Pejakovića sam znala sa fakulteta, čitala sam o njemu, ali nisam nikada radila sa njim. Uvek
se trudio da nama bude dobro u tim scenama koje radimo sa njim“, kaže naša poznata glumica.

U seriji Advokado, prvi put je sarađivala i sa Ljubomirom Bandovićem.

„On je čovek koga morate da volite. Meni i Branki Katić je stalno donosio neke pite na snimanje. Iako je znao da mi pazimo na liniju i da smo odlučile da ne smemo da jedemo pite uopšte. Namerno nam ih je donosio i mi smo sve te pite pojele“, dodaje Mirjana uz smeh.

Serija je delo autorskog tima Pejaković – Hajduković, a o tome kako je došlo do saradnje sa njima, Mirjana Karanović kaže:

„Za mene je humor nešto najteže sto može glumac da radi. Uvek sam volela engleske serije poput Mućki i prvi put kada mi je Nikola Pejaković poslao tekst, videla sam da tu ima neke sličnosti – nekog otkačenog humora, nečega što, čini mi se, nije samo neki suvi realizam. Dok smo snimali, osećala sam da radim nešto baš posebno“, naglašava glimica koja u seriji Advokado tumači Lahorku, majku Brane Pundravca (Bandović).

U večerašnjoj epizodi Advokada, videćemo zašto je majka Lahorka spremna da Braninom najboljem drugu Belom (Pejaković) ustupi porodični plac pored Zrenjanina za sađenje marihuane.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије